Přejít na menu Přejít na obsah

Mandrage zvítězili v Hudebních cenách Óčka a přenechali cenu fanouškům!

27. 2. 2010

Redakce Novinky

Nemůže být sporu o tom, že na českém hudebním nebi začíná stále jasněji svítit nová hudební hvězda. Plzeňští Mandrage zvítězili v kategorii rock na Hudebních cenách Óčka 2009 nad takovými českými stálicemi jako je skupina Kabát, Vypsaná fixa nebo Tři sestry a ukázali, o jak obrovskou fanouškovskou základnu se kapela může opřít. Podpora fanoušků zajistila Mandrage vítězství v této anketě, a snad právě proto se kapela odhodlala ke kroku, který v dějinách české populární hudby nemá obdoby. Přímo po předání cen Óčka se zpěvák kapely Víťa Starý prodral mezi fotografy a věnoval prestižní cenu jednomu z diváků.

Hned po vyhlášení kluci zahráli jejich pilotní singl "Hledá se žena" ze stejnojmenného alba a nezapomněli všem divákům připomenout, že od příštího pátku budou onu ženu opravdu hledat. V pražském Liďáku ve Kbelích totiž 5. března pokřtí desku a odstartují turné s výstižným názvem - Hledá se žena tour!

Více o kapele a celém turné najdete na www.mandrage.cz
Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace