Přejít na menu Přejít na obsah

MATAMAR AND FRIENDS (B-DAY PARTY)


V pátek 29.8.08 od 21:00 se v pražském klubu Vertigo uskuteční velká narozeninová oslava a Vy všichni jste srdečně zváni!

A kdo že slaví narozeniny? Budou to narozeniny hned dvojnásobné! Svoje narozeniny a zároveň výročí svého působení zde oslaví djská dvojice Matamar aka Mark Airman a Mata C!

Oslava to bude vzkutku veliká a poblahopřát jim příjde dohromady 13 djů a to ve speciálních back 2 back setech. Od oslavenců se pak můžete těšit na takové menší „Best Of" vystoupení, takže o největší trance „pecky" rozhodně nouze nebude!

K narozeninám neodmyslitelně patří také dárky a ty dostanou všichni příchozí! Pro Vás, kdo příjdete včas, čeká na baru 100 piv zdarma!

A kdo že tedy bude přát? Těšit se již teď můžete na originální vystoupení djs jako Thadeas, Petr Hauz, Libis aka Dusk, Carrasco, Hellman, Andrew Mallet, Zooropa, Majklhauske, Marco Biary, Martin Shaman, Alexx Van Den Berg, Tiggi a také na velmi exlusivního vystupujícího a tím je produkční klubu Vertigo Eva, aka dj Evushka, která si pro Matamary jako dárek nachystala půl hodinku jejího nej. A co od ní můžeme čekat? Tak to vůbec nikdo netuší - nechme se překvapit .

Vstup je zdarma.

Takže nezapomeňte poslední pátek prázdnin v klubu Vertigo bude pravej letní narozeninovej mejdan!

bday_matamar_vertigo_290808

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace