Přejít na menu Přejít na obsah

OXYGEN


Starmix, Oxylife & Le Clan present:

OXYGEN

-HUSTONE MÁME PROBLÉM, NEDOSTATEK KYSLÍKU-
SPECIAL PARTY EDITIONletak_oxygen_1


TI NEJLEPŠÍ DJs SPOLU SE SPECIÁLNÍ OXYGEN SHOW A "ZÁCHRANNÝM" PROGRAMEM
Pátek/Friday 21.11.2008, Start 23:59h

Le Clan

Balbínová 23, Praha 2

EARTH STAGE
DJs: ANGEL CHARLIE, PAT HEART

MOON STAGE
DJs: TRAVA, DAVID BOWLES, DJANE KATIE

Vstupné/Entrance:

- předprodej 200,- www.ticketstream.cz

- na místě 250,- Kč

DÍVKY VSTUP DO 2.00h ZDARMA

Detailní zpráva:

Na základě Vašich ohlasů jsme pro Vás připravili párty, kde budou hrát Vaši oblíbení DJs. Program párty je však zcela unikátní a v České republice bude představen úplně poprvé. Naše myšlenka spočívá v kombinaci hudby a kyslíkové terapie. Při naší průvodní show můžete využít kyslíkových barů, či si dát speciální O2 koktejly na baru. Ve všech případech Vám bude k dispozici 99% kyslík. Vzduch, který dýcháme každý den je znečištěný a plný jedovatých zplodin. Přijďte si vyzkoušet, jaké to je dýchat 99% čistý vzduch, ochutnat ho a zjistit, jaký to na Vás bude mít účinek. Přijďte se "zachránit"!

Na párty Vám budou k dispozici 2 stage na dvou poschodích s Vašimi oblíbenými DJs, o které jste nás žádali v četných emailech. O skvělou taneční atmosféru se postarají Sexy air moon dancers. Každý návštěvník, který přijde před 3.00h ranní dostane kyslíkový cocktail zdarma. Kyslíkové bary a speciální kyslíkové přístroje budou k dispozici ZDARMA všem návštěvníkům, kteří přijdou před 4.00h ranní. DÍVKY MAJÍ VSTUP ZDARMA DO 2.00h.

Oficiální Warm up bude jako vždy v luxusních prostorách KU baru (Rytířská 534/13, Praha 1).

Za dobrou hudbu Vám ručí team našich DJs a mnoho známých tváří z české hudební scény.

Zábavné show jsou už tradičně neodmyslitelnou součástí značky STARMIX. Tentokrát to budou sexy zdravotní sestřičky, které se postarají, abyste měli dostatek kyslíku nejen pro dýchání, ale i pro celé Vaše tělo. To vše za použití různých metod. Stage budou rozděleny na EARTH a MOON stage.

"Na Oxygen party v pátek 21.11.2008 vyzkoušejte kyslík ve všech jeho podobách! Máme pro Vás kyslíkovou kúru - kyslík můžete dýchat na kyslíkovém baru, ochutnáte zdarma kyslíkové koktejly a na baru hledejte kyslíkem nabitou kyslíkovou vodu O2 Effect!

S kyslíkem se Ti bude líp tančit, bude Ti to líp myslet a ráno se Ti bude líp vstávat :-) "


Start 23:59, vyhni se dlouhému čekání ve frontě a přijď raději před 2.00h.

DÍVKY VSTUP DO 2.00h ZDARMA

Nejlepší show čekejte mezi 0.00h a 3.00h.

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace