Přejít na menu Přejít na obsah

Post-It dokončují nové album


Mohlo by se zdát, že o pražské rockové partě Post-It nebylo dlouho slyšet. Důvod této pravdy je ovšem, prostý. Čtveřice je momentálně ve studiu a nahrává nové album, kterým by chtěla posunout zvuk ze svých předešlých dvou studiových počinů.

Na svých internetových stránkách informuje fanoušky o průběhu natáčení, takže víme, že se posunuje statečně kupředu a že například kytarové party mají už zřejmou podobu.

„Tak parto, první kapitolu při cestě k našemu třetímu hudebnímu miminu máme úspěšně za sebou. Místem činu se stala obec Jinočany, která se nachází od Prahy coby kamenem. Tato malebná vesnička se krom rybníku brčálníku může pyšnit i nahrávacím studiem Davida Kollera. No a právě zde jsme na tři dny našli své útočiště," napsali Post-It na začátku dubna.

Vzhledem k tuzemským zvyklostem je jisté, že si nové písničky poslechneme i na letním O2 Sázavafestu v Kácově, kde kapela vystoupí.

-jš-

 

 

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace