Přejít na menu Přejít na obsah

PULP FICTION INDIE DISCO


VERTIGO Music Club
Havelská 4, Praha 1

SOBOTA 09.08.08

Pražský hudební klub Vertigo vám přináší tak trochu jinou párty - INDIE DISCO - Pulp Fiction style. V roli djs se vám postupně představí nejrůznější čeští indie-rockoví hudebníci. Ze svých domácích hudebních knihovniček opráší desky na kterých vyrůstali a přidají i to nejnovější, co najdete v jejich iPodech. Prostě budou hrát svoje srdcovky - od starších hitovek, přes současný brit pop, až po nejrůznější hudební kuriozity napříč žánry.

V sobotu 09.08.08 si spolu ve Vertigu zahrají Gregory Finn a Niceland.

Niceland (aka Dj Misha) před několika měsíci debutoval se svým albem Little Black Book a jeho videoklip "Come On" právě obsazuje první místa českých hitparád. Je velkým fanouškem R.E.M. a Radiohead, poslouchá Tegan and Sara, The Muse, Placebo, Belle & Sebastian, Coldplay, Peter & Björn & John a další.
(http://www.niceland.cz http://www.myspace.com/nicelandmusicpage )

Jiří Burian aka Gregory Finn je matadorem české indie rockové scény a jako pravá renesanční osobnost toho má na "triku" skutečně hodně - znáte ho z Rádia 1 a také působí v kapele Southpaw, spolu s Dj Tvyksem má projekt Reply, s Klárou Nemravovou založili multimediální uměleckou skupinu Ghostmother a spolupracuje i se svým otcem Janem Burianem. Vyrůstal na Beatles, folku a alternativě, dnes ho baví především britská a skandinávská scéna a nepohrdne ani dobrým hip-hopem. Mezi jeho oblíbence patří Amy Winehouse, Mew, Last Days of April, Ian Brown, Kings of Convenience, Notwist, Death Cab for Cutie, Guitar, Editors, JJ72, Brotherkite, Feist, Radiohead, The Muse, Sigur Ros, Mogwai, Non Phixion, LL Cool J, Cypress Hill, Beastie Boys, Necro, Madlip nebo The Streets.
(http://www.myspace.com/jiburian )

Z hudebního vkusu protagonistů noci je zjevné, že Vertigovská diskoška Pulp Fiction bude párty žánrově velmi pestrá - je to prostě ta pravá párty pro ty, kdo se umí pořádně odvázat.

Free entry.

Začátek od 21:00
Rezervace na 774744256

(více informací na www.vertigo-club.cz )finn-1

niceland

090808_pulpfiction

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace