Přejít na menu Přejít na obsah

Rybičky 48 bodují v hitparádě Medúza i IFPI. Zpěvák po operaci krku

28. 10. 2009

Redakce Novinky

Česká pop-punková jednička Rybičky 48 po úspěšné festivalové sezóně a zahájení turné k nové desce Viva La Revolución obsadila díky klipu k singlu Zamilovaný/Nešťastná už podruhé za sebou první příčku v hitparádě Medúza na České televizi.  Kapela boduje i se svým rockovějším single Viva La Revolución, který se krátce po nasazení do českých rádií vypracoval na 6. místo v oficiálním žebříčku nejhranějších písní na rockových rádiích IFPI RADIO TOP20 Modern Rock.

Nejdůležitější zprávou pro všechny fanoušky kapely je rychlá rekonvalescence zpěváka a baskytaristy Kuby Ryby, který se v polovině října podrobil akutní operaci lymfatických uzlin v motolské
nemocnici. „V kapele i mezi jejími fanoušky zavládla panika, neboť existovala reálná možnost, že frontman skupiny nebude moci dále zpívat," uvedl za kapelu Martin Řehoř. Obavy příznivců kapely se rozplynuly, když se v tomto týdnu objevilo na stránkách kapely video, v němž zpěvák po úspěšné více než tříhodinové operaci zdraví své fanoušky.  
 
Návrat na koncertní pódia mají Rybičky 48 předběžně naplánován na polovinu listopadu. Do té doby je možné kapelu slyšet jen z nové desky Viva La Revolución, která vyšla v magické datum 9. 9. 2009.  Z desky také pochází singl Zamilovaný/Nešťastná, po kterém sáhla rádia hrající pop-music, ale také rockový singl Viva La Revolución.

Více o kapele na www.rybicky48.cz .
Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace