Přejít na menu Přejít na obsah

Trance & house party Mind


Zveme Vás na další díl trance & house party Mind, 10.5. v Retro Music Hall. Info na *www.mind.cz * .

Hlavními hosty tentokrát bude dvojka Alex M.O.R.P.H. a Woody Van Eyden ve společném back 2 back setu. Doplní je rezidenti Mindu Rewalkers a hosté Matamar. Kompletní informace najdete na oficiálním webu akce www.mind.cz. Vstupenky jsou již k dispozici v předprodeji v síti *Ticket Stream * *.*

*Alex M.O.R.P.H.* je jednoznačně jedním z nejlepších trance producentů a djů současnosti. Jeho charakteristickým zvukem je velmi energický trance prokládaný líbivými melodiemi. Upozornil na sebe nejen vlastní produkcí ale především svými nezapomenutelnými remixy. Prvním singlem byl track Paysages již v roce 1996. Nezapomenutelné jsou pak například remixy singlů Distant Dreams, Helsinki Scorchin, Sensation 2006 Belgium Anthem a alba Trance Nation a Miles and Morph.

*Woody Van Eyden* je skutečný hudební veterán. Do historie djingu se zapsal již v 70. letech minulého století tehdy ještě jako dj aktuálního disco soundu. V devadesátých letech startují jeho rezidentury na Ibize v Belgii i Velké Británii a hlavně v Německu kde se nakonec usadil. Společně s ATB vydal track „Killer" a následně založil charitativní projekt United Deejays a vydal legendární skladbu „Too Much Rain". V roce 2003 pak potkává Alexe M.O.R.P.H.a a rozjíždí s ním myšlenku vystupování v back 2 back setu.

Dalšími vystupujícími budou rezidenti party Mind české duo Rewalkers (www.rewalkers.com ). Ohlasy na tuto dvojici jsou stále lepší a lepší a tak jsme sami zvědavi jak se předvedou tentokrát. O začátek celé akce se pak postará další duo a to nadějná mladá dvojice Matamar (www.matamar.com ).

Druhá stage se opět zaměří na house music a to tentokrát s odnožemi do stylů electro, progressive a trance a to v podání jmen která v Praze jen tak neuslyšíte. Z Českých Budějovic dorazí zástupce klubu K2 dj Efendy, ze Zlína pak Marcus Cooper, Prahu zastane nová mladá krev Lunar Blaze.

Předprodej vstupenek byl již spuštěn a to za výhodnou cenu 200 kč včetně poplatků. Cena na místě bude do 23:00 250 kč a poté 300 kč. Vstupenky jsou k dostání exkluzivně v síti Ticket Stream, cestovních kancelářích Čedok a Firo Tour, knihkupectvích Kanzelsberger a pokladně Retro Music Hall.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace