Přejít na menu Přejít na obsah

100ºC hráli se Slováky


Mariánskolázeňská skupina nahrála naposledy album Brant Rock a videoklip k písni Cream, která je na něm ke slyšení, získal na začátku roku prvenství v kategorii Klip roku v cenách Óčka.

Za sebou má koncerty na Slovensku, které absolvovala v březnu se spřátelenou kapelou Swan Bride, přičemž další skvělou slovenskou formaci Lavagance pozvala do Čech.

„Dlouho víme, že na Slovensku vzniká spousta progresivních stylových projektů, které mají co říct na indie scéně. Rádi jim dáme možnost se u nás představit hudebním nadšencům. Swan Bride zastupují mladou energickou postpunkovou generaci a Lavagance jsou zase vyzrálou kapelou. Navzájem jsme se pozvali na pár koncertů," vysvětluje zpěvák Jakub Johánek.

Momentálně pokračuje formace v koncertování a před letní festivalovou sezónou odehraje několik setů v Čechách. V létě se pak představí na O2 Sázavafestu v Kácově.

-jš-

Foto: Archív kapely

 


Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace