Přejít na menu Přejít na obsah

Reporty

Kapela Reflexy se loučila se zpěvákem Liborem Plškem

28. 4. 2024

Milan Papežík

Jak už to tak u populárních kapel bývá, někteří jejich členové přicházejí a zase odcházejí. A právě jeden takový odchod v této době zažívá kapela Reflexy. Po 29 letech ji opouští zpěvák Libor Plšek, který s kapelou hrál od roku 1995 a stál u zrodu ne mála známých hitů.

Raego odstartoval turné v Olomouci

19. 2. 2024

Milan Papežík

Rapper Raego v pátek 16. února odstartoval své dlouho očekávané turné "10 let spolu" v hanácké metropoli. Do tamního S-klubu dorazily stovky nadšených fanoušků, kterým populární umělec předal nejen svoji hudbu, ale také nejedno poselství. Těmi motivuje nespočet příznivců.

Exkluzivní rozhovor s Tarjou Turunen: Hraní v Olomouci je prostě tradicí

18. 12. 2023

Redakce

Opět po roce jsme se setkali s oblíbenou metalovou divou Tarjou Turunen, jejíž koncerty se v hanácké metropoli staly předvánoční tradicí. A podobně je to i s autogramiádou, kterou kvůli enormnímu zájmu o vstupenky na koncerty legendární ledové královny severu pořádá již několik let Galerie Šantovka a přibližuje tak zpěvačku olomouckému publiku. 

Raego věřil, běžel a dokázal vyprodat Lucernu

28. 9. 2023

Milan Papežík

Když někdo mezi lidi šíří poselství "Věř, běž a dokážeš" a svého motivačního hesla se také bezmezně drží, dějí se neskutečné věci. Řeč není o nikom jiném než o rapperovi Raegovi. Ten po svém raketovém vzestupu v roce 2010 zažil strmý pád, ale ani tato zkušenost ho nerozhodila a svou tvrdou prací dokáže motivovat tisíce příznivců. 

Havířovské slavnosti přinesly perfektní multižánrový program s metalovým nádechem

12. 9. 2023

Milan Papežík

Stalo se už tradicí, že se začátkem září každoročně vydáváme na slavnosti s tím bezkonkurenčně nejlepším programem v celé naší zemi. Ano, řeč je o Havířovských slavnostech, které v hornickém městě v okrese Karviná pořádá tamní Městské kulturní středisko. Letos připravili pořadatelé opět bohatý hudební program plný známých českých jmen a evropských metalových špiček. Došlo však i na jeden (ne)hudební bizár. 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace