Přejít na menu Přejít na obsah

Reporty

O5 a Radeček nabídli Olomoučanům panoramata

30. 7. 2022

Milan Papežík

Ve čtvrtek 28. července vystoupila v Olomouci oblíbená skupina O5 a Radeček v rámci svého Turné na střechách. Jak už název turné napovídá, koncert se odehrál na střeše tamní Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého a publiku se naskytla možnost spojit hudební zážitek s tím optickým.

Argema vystoupila v Olomouci ke 100. výročí FK Nové Sady

6. 7. 2022

Milan Papežík

V pondělí 4. července oslavil fotbalový klub na Nových Sadech v Olomouci své 100. výročí od založení. A protože je nutné takové jubileum pořádně oslavit, byla na tamním fotbalovém hřišti připravena nejen spousta grilovaných dobrot a potoky piva, ale diváky pořadatelé nalákali především na koncert oblíbené kapely Argema.

Olomouc se ponořila do hitů legendární Lucie

24. 6. 2022

Milan Papežík

Ve čtvrtek 23. června proběhl na olomoucké Korunní pevnůstce dlouho očekávaný koncert legendy české hudební scény, kapely Lucie. Ta si olomouckou exkluzivní lokaci vybrala na zastávku turné Chci zas ... Letní rock tour 2022. Lucie v hanácké metropoli vystoupila po takřka 3 letech, kdy naposledy zahrála v listopadu 2019 na Zimním stadionu.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace