Přejít na menu Přejít na obsah

Reporty

Nesměňské rockové posvícení malé ale kouzelné

28. 10. 2014

Vlaďka Tomková

Za kvalitní hudbou se jistě vyplatí cestovat do velkých měst. Jsou ovšem chvíle, kdy to funguje přesně naopak – a skvělou muziku si poslechnete tam, kde byste ji nejspíš nehledali. Přesně to je případ Nesměňského rockového posvícení, akce, která se uskutečnila minulou sobotu.  Že jste o ní v životě neslyšeli? Pak patří následující report právě vám!

Premiéra Passengera v Česku byla hodně fucking dobrá

19. 10. 2014

Jakub Konopka

Poprvé v Česku. Na kontě jediný hit. Bez kapely, bez doprovodu. Jen s kytarou a mikrofonem. Přesto se na něj hromadila skoro dvou set metrová fronta už hodinu před otevřením SaSaZu. On ten klub dokázal vyprodat! A nestalo se tak jen náhodou, třicetiletý Michael Rosenberg, více známý jako Passenger, ukázal, že má opravdu co nabídnout.

Oldies but goodies potvrdil sobotní Trancefusion - the Legends

14. 10. 2014

Redakce

V sobotu 11. října se nové multifunkční prostory Fora Karlín v Praze otevřely milovníkům old school trancu. Pod názvem The Legends agentura BTL zde pořádala Trancefusion party, na kterou pozvala řadu špičkových DJs žánru. Název dostál svého a nakonec z toho byla opravdu legendární noc.

Česká superskupina v čele s Kamilem Střihavkou

1. 9. 2014

Vlaďka Tomková

Supergroup, nebo také superskupina, je označení pro kapelu, která se skládá z již slavných a úspěšných hudebníků. Ve světě je tento pojem zcela běžný a za všechny můžeme jmenovat slavné Led Zeppelin či třeba Bad Company. U nás v Česku se tato kapela jmenuje Supergroup a své umění předvedla včera odpoledne na českobudějovickém Výstavišti.

TOP 5 momentů Szigetu z prvního dne festivalu

13. 8. 2014

Jakub Konopka

V centru Budapeště se opět vynořil magický festival Sziget, the Island of freedom, který poprvé ve své historii přilákal přes 400 000 návštěvníků. Na týden plný hudby, umění a kultury se každoročně sjíždějí návštěvníci z celého světa.

Letošní Mighty Sounds byl ve Star Wars stylu

17. 7. 2014

Jakub Konopka

I jubilejní 10. ročník táborského Mighty Sounds nabídl vytříbenou přehlídku žánrově vyhraněných kapel, ať už světově proslulých, nebo začínajících tuzemských. Program byl nabitý a každý z bezmála 15.000 návštěvníků měl bohatý výběr. Příznivce ska, punku nebo HC čekali tři dny hlasité zábavy ať už na dvou open air stageích vtipně odlišených po starwarsovsku jako Darth Vader a Stormtrooper, šapitó, či stanech s různorodým doprovodným programem.

Vysočina Fest 2014 je za námi, jaký byl poslední den?

13. 7. 2014

Jakub Konopka

Sobota byla závěrečným festivalovým dnem a den byl vskutku vydařený. Na rozdíl od pátku počasí přálo a poslední den multižánrového festivalování si přišlo užít tak velké množství lidí, že areál téměř praskal ve švech a rozhodně bylo na co se dívat. Na programu sobotního dne byla samá esa a na rozdíl od předchozích dnů není možné posoudit, kdo z interpretů a kapel by si zasloužil titul nejlepší show dne, protože téměř všechny kapely byly skvělé a podaly neméně úžasné výkony.

Déšť nedéšť Vysočina Fest jede dál na výbornou

12. 7. 2014

Jakub Konopka

Po prvním úspěšném dni a zdařilém začátku Vysočina Fest v pátek přilákal ještě více návštěvníků, a to i navzdory tomu, že téměř po celý festivalový den počasí vůbec nepřálo. I přes vytrvalý déšť na jihlavském amfiteátru panovala skvělá atmosféra a na lidech, kteří se nenechali odradit uplakaným počasím bylo zřetelně vidět, že se přišli bavit a trocha toho deště je nemůže připravit o odhodlání si festival jaksepatří užít.

Vysočina Fest 2014 první den ovládla Vypsaná Fixa i Tata Bojs

11. 7. 2014

Jakub Konopka

Rok se s rokem sešel a po loňském velkolepém úspěchu a kladným ohlasem nejen napříč Vysočinou, ale vůbec celým starým kontinentem se organizátoři letošního Vysočina Festu pokusili sukces z předešlého roku zopakovat a festival ještě vylepšit. Vzhledem ke skutečnosti, že se o prvním ročníku mluvilo a psalo téměř výhradně v superlativech, si pořadatelé na svá bedra vzali opravdu velký kus zodpovědnosti.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace