Přejít na menu Přejít na obsah

Reporty

Report: All Time Low ukázali v Roxy sílu i emoce

6. 3. 2014

Redakce

26.2. 2014 zavítala americká pop punková kapela All Time Low do pražského Roxy klubu a podívaná to byla vskutku veliká. S sebou si také přizvali jako předkapelu Blitz Kids, kteří ale, jak je vidět, mají na americké idoly mnoha teenagrů, ještě ledacos dohánět.

Report: komorní koncert Milowa a IAN byl jedním slovem výborný

11. 12. 2013

Redakce

Praha, 10. 12. 2013. Do pražského music baru Lucerna zavítal belgický zpěvák Milow s jeho kolegou Tomem Vanstiphoutem. Role předkapely se na poslední chvíli ujalo další duo zvané IAN, které vytvořilo narámně povedenou kombinaci, která dokonale navnadila publikum na nadcházející představení belgických kolegů.

Novopečený festival Rock Air zaútočil velmi tvrdě

23. 9. 2013

Redakce

Sobotou 14. září rozezněl boleslavské letiště 1. ročník festivalu ROCK AIR. Jako nováček české festivalové scény obstál velmi dobře. Nepříznivé předpovědi počasí se nevyplnily a zvučná jména kapel jako bezpochyby KABÁT, WANASTOVI VJECY, KRUCIPÜSK, ŠKWOR a další se postarali o nezapomenutelnou atmosféru.

Report: Holi Open Air Praha

17. 9. 2013

Redakce

Na pražském výstavišti Holešovice se konal 15. září první ročník Holi Open Air festivalu. Cílem akce bylo přinést tradiční indický svátek Holi do Čech. Hlavním znakem této oslavy bylo rozhazování barevných prášků jménem Gulal za doprovodu hudby. Ačkoliv počasí Holi festivalu moc nepřálo a zezačátku to řadu účastníků odradilo, taková zima zase nebyla.  Když pak začalo první odpočítávání hromadného házení pytlíků s barevným práškem, teplota před podiem v kotli stoupla snad až k bodu varu.

Report: Havířovské slavnosti 2013 – Helloween, Stratovarius, Elán a další

9. 9. 2013

Redakce

Tento víkend zažil Havířov opravdu velký příliv návštěvníků Havířovských slavností, které se konaly v areálu Městské sportovní haly na rugbyovém hřišti. Slavnosti trvali od pátku do neděle a každý den vystoupilo na pódiu několik kapel, mezi kterými byly i dvě světoznámé hvězdy, které přitáhli mnoho fanoušků metalové muziky. V pátek se tedy předvedli Stratovarius a v sobotu pak legendární Helloween. Dále vystoupili Elán, Tata Bojs, Kryštof, Desmod a další.

Report: Rocková Ostrava 2013

18. 8. 2013

Redakce

V sobotu 17.8.2013 proběhl v dolní oblasti Vítkovic  rock metalový jednodenní festival Rocková Ostrava 2013. Na akci dorazily mraky lidí, pivo se stávalo nedostatkovým zbožím, časový harmonogram kapel prošel několika změnami, které zapříčinili lehce negativní postoj publika a prodloužení celého festivalu do pozdních ranních hodin. Akce, ale i tak stála za to, tak se na ní pojďme podívat pěkně od začátku.

První ročník Aerodrome festivalu přinesl slušný nášup

16. 8. 2013

Redakce

aneb divoký večer svérázných Killswitch Engage, irských Flogging Molly, punkerských Nofx a dlouho očekávaní SYSTEM OF A DOWN. S blížící se šestnáctou hodinou dav před branami houstl, pokud jste tou dobou nebyli v areálu, pravděpodobně jste litovali té tlačenice. Suma sumárum se na festival přišlo podívat okolo 17 000 návštěvníků. Nakonec to nezvládly ani mobilní sítě a zavolat si bylo takřka nemožné.

Subulcus – středověká hudba na dosah

13. 8. 2013

Redakce

Nedávno se na hradě Hukvaldy konala zajímavá akce s názvem „Dobývání Hukvald“. Kromě mnoha rytířů, sličných panen a potulných řemeslníků se svými krámky se zde nacházela i trojice muzikantů, kteří na vlastnoručně vyrobených nástrojích nádherně dotvářeli atmosféru dobovými skladbami.

Report: v centru Budapeště se vynořil tajuplný ostrov plný kultury, Sziget

15. 8. 2014

Redakce

Napadlo vás někdy zkombinovat Rock For People, Trutnov Open Air a Colours of Ostrava dohromady? Zkuste si tuto formaci vynásobit ještě desíti a přiblížíte se tak realitě mega párty jménem Sziget, the island of freedom. Aby toho nebylo ještě málo, představte si, že toto celé se koná v centru Paříže. Paříží východu se totiž dá nazvat Budapešť, hlavní město Maďarska. Zde 5. 7. odstartovala kulturně hudební akce roku, která několikrát vyhrála ocenění nejlepšího velkého festivalu v Evropě.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace