Přejít na menu Přejít na obsah

Reporty

Vysočina Fest 2014 první den ovládla Vypsaná Fixa i Tata Bojs

11. 7. 2014

Jakub Konopka

Rok se s rokem sešel a po loňském velkolepém úspěchu a kladným ohlasem nejen napříč Vysočinou, ale vůbec celým starým kontinentem se organizátoři letošního Vysočina Festu pokusili sukces z předešlého roku zopakovat a festival ještě vylepšit. Vzhledem ke skutečnosti, že se o prvním ročníku mluvilo a psalo téměř výhradně v superlativech, si pořadatelé na svá bedra vzali opravdu velký kus zodpovědnosti.

Metallica šla v Praze ke dnu, fanoušci šli s ní

10. 7. 2014

Jakub Konopka

Hlava na hlavě, bahno, blesky, bouřka, lasery a hlasitý zvuk řezavých elektrických kytar, tak tak by se dala nazvat druhá  část Aerodrome Open Air festivalu, který si připravil slušnou metalovou štafetu, kterou okusilo bezmála 25 tisíc návštěvníků. Žezlo si předávali norští Kvelertak, finští rodáci Children of Bodom, ostřílení amíci Alice in Chains a v poslední řadě očekávaní mazáci z Metallica, kteří přivezli písně na přání.

Na Rock for People se paří i potichu, postaral se o to Mejla z Vypsané Fixy

5. 7. 2014

Jakub Konopka

Pátek na Rock for People nabídl krom další várky kvalitních interpretů i překvapení v podobě rozdávání dárků během koncertu Chinaski. Mezitím se narozdíl od ostatních hlučných stage začala pomalu rozjíždět také již druhá tichá Silent Party. Někteří nechápající kolemjdoucí se s údivem podivovali, proč tam tak urputně lidé na parketě tancují, když nehraje žádná hudba.

Rock For People rozjel nezastavitelný mejdan

4. 7. 2014

Jakub Konopka

JIž ve čtvrtek dle pořadatelů prošlo do půlnoci festivalovou bránou na 20 000 návštěvníků, což je krásný dárek pro jubijelní 20.ročník festivalu. Počasí se vydařilo na jedničku, bohatý doprovodný program jako naříklad přírodovědci v akci se postarali o zábavu na celé odpoledne.  Můžete třeba zjistit, kolik energie v sobě skrývá obyčejný gumový medvídek. 

Rodinný festival JamRock je za námi a velmi překvapil!

25. 6. 2014

Jakub Konopka

Jamrock je rodinný festival v podhůří orlických hor jenom pár set metrů od autobusové zastávky města Žamberk. Při pohledu na lineup uvidíte hlavně české festivalové klasiky a pár zahraničních interpretů, o kterých jste nejspíše v životě neslyšeli. Tudíž vás nejspíše moc nezaujmou. To je ale obrovská chyba, protože právě kapely byly neuvěřitelně dobré!

Votvírák slavil rekordní návštěvnost a zahájil tak letní festivalovou sezónu

16. 6. 2014

Jakub Konopka

Letošní Votvírák, který se v Milovicích u Prahy konal už po několikáté, slavil nečekaný úspěch. Možná bylo na vině příznivé počasí, které bylo ideálně festivalové, protože žádné přehnané teplotní extrémy ani pořádný déšť se nekonaly. Nebo že by to, jak už název napovídá, jde o první větší festivalovou akci roku u nás? Každopádně návštěvnost byla rekordní.

Kapela Europe v Třinecké Werk Areně na akci Hutnický den 2014

6. 5. 2014

Redakce

Třinečtí oceláři přivítali na svém hokejovém stadionu legendární kapelu Europe, která byla hlavní hvězdou akce Hutnický den 2014, předkapelou byl Diokej Bill a vidět jsme mohli i kapely Divokej Bill, Wohnout, Turbo a další.Hutnický den je v Třinci takovou každoroční akcí, která nabízí svým návštěvníkům mnoho atrakcí, hudby i zábavy. Nachází se zde několik scén a tak si na své přijdou opravdu všichni. Od dětí až po ty starší, kteří v hojném počtu dorazili právě na Europe.

Trancefusion - Power Of Elements

23. 4. 2014

Redakce

Dne 19.4. 2014 pražské výstaviště představilo opravdu velká trance jména světových DJs, kteří svým fanouškům po dobu třinácti hodin mixovali kvalitní hudbu. Na tuto dlouho očekávanou trancovou akci se sjeli posluchači žánru nejen z České republiky ale i z okolních zemí a vyplatilo se jim to, protože díky kvalitním výkonům DJs nebyli zklamáni.

Společný koncert Arakain a Dymytry v KD Šumperk

15. 4. 2014

Redakce

V pátek 11.4.2014 se uskutečnil koncert společného tour kapel Arakain a Dymytry, ze kterého jsem si pro Vás připravil krátký report. Předkapelou byli Modesty & Pride a místem konání byl kulturní dům v Šumperku. Rád bych Vám tímto reportem nastínil průběh a atmosféru, která na této akci vládla.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace