Přejít na menu Přejít na obsah

Tiskové Zprávy

Rock for People odhaluje CZ/SK scénu, vystoupí Redzed, Annet X, Mňága a Žďorp, Visací Zámek i dechovka

5. 4. 2024

Milan Papežík

Rock for People, který od 12. do 15. června otevírá v hradeckém Parku 360 festivalové léto, představuje československou scénu, která doplní již oznámené J.A.R., Vypsanou fiXu nebo The Ecstasy Of Saint Theresa. Fanoušci se tak mohou těšit například na výraznou zpěvačku a rapperku Annet X, legendární Mňágu a Žďorp, jednoho z nejposlouchanějších CZ interpretů v zahraničí Redzeda, punkovou stálici Visací Zámek, trojnásobného držitele Ceny Anděl Smack One nebo nejstarší hasičskou dechovku Božejáci. 

Nabitý program Colours of Ostrava 2024 vyvrcholí hvězdnou sobotou

11. 3. 2024

Milan Papežík

Letošní Colours of Ostrava nabídnou nejsilnější sobotní line-up ve své historii. K dosud ohlášeným hvězdám, mezi které se řadí superproducent James Blake, uhrančivý písničkář Dennis Lloyd, nejoriginálnější kapela brazilského Sao Paula Bixiga 70, zpěvačka kultovního soundtracku Pána prstenů Emilíana Torrini či legendární Infected Mushroom, nyní přibývají nová jména: švédská popová senzace Zara Larsson, dancehallová ikona z Jamajky Sean Paul a americké duo Sofi Tukker. 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace