Přejít na menu Přejít na obsah

Tiskové Zprávy

ANNIVERSARY OF MECCAMIX

30. 1. 2009

Redakce

Narozeniny nejstarší noci Meccy jsou opět tu a jako každý rok na vás čeká pořádný mejdan! Jako hlavního hosta jsme pozvali DJe Dipeshe Parmara z Ministry of Sound a tím výčet superlativ zdaleka nekončí!

BLACK DIAMONDS

30. 1. 2009

Redakce

Přinášíme vám novou luxusní RnB party s názvem „BLACK DIAMONDS". Ta se bude konat v elegantním prostředí klubu DC1. Kromě kvalitních DJs a vynikající atmosféry se v průběhu noci můžete těšit na projekci videoklipů vašich oblíbených RnB interpretů na LCD obrazovkách po celém klubu.

RHYTHM&BLING

30. 1. 2009

Redakce

Znovu tu máme sobotu a sní již čtvrté pokračování luxusní RNB noci s názvem „RHYTHM&BLING". Edice této party se bude opět konat v elegantním prostředí klubu DC1.

Americký kytarista Richie Kotzen opět navštíví Prahu!

30. 1. 2009

Redakce

Americký zpívající kytarista Richie Kotzen opět navštíví Českou republiku! Již podruhé zavítá do pražského klubu Retro Music Hall (Francouzská 4, Praha 2), kde odehraje koncert v rámci svého únorového evropského turné. Stane se tak 9. února 2009. Supportem bude opět kytarista Petr Henych a jeho instrumentální band G-bod.

GLAM STYLE

22. 1. 2009

Redakce

Sobotní noc 24.ledna 2009 Vám přináší novou luxusní RnB party s názvem „GLAM STYLE". Ta se bude konat v elegantním prostředí klubu DC1. Kromě kvalitních DJs a vynikající atmosféry se v průběhu noci můžete těšit na projekci videoklipů vašich oblíbených RnB interpretů na LCD obrazovkách po celém klubu.

NEW YEAR‘S EVE 2008-2009-MOON EXPRESS

23. 12. 2008

Redakce

Vzhledem k Vašim skvělým ohlasům na naše předcházející velké párty v klubu Le Clan, jsme pro Vás na Silvestra připravili další super akci. Silvestrovská párty se uskuteční v obou patrech a o skvělou muziku se na 2 stages postará tým známých českých DJs. Mezi ně letos patří: Trava(cz), Orion(cz), Pat Heart(fr), Charlie Angel(cz), Tossit(cz), South Soul(mk). Přijďte společně s nimi a s námi oslavit vstup do nového roku 2009!

Silvestr 2008 na Slavii

23. 12. 2008

Redakce

V nově zařízeném luxusním interiéru - VIP zázemí fotbalového stadionu Slavie jsme pro Vás připravili nevšední silvestrovskou noc! Ve dvou patrech Vám nabídneme projekci na plazmových televizích, během večera si budete moci prohlédnout s průvodcem zázemí fotbalového stadionu, jako jsou například šatny hráčů či VIP boxy a take dostanete jedinečnou možnost se proběhnout po travnaté ploše jako fotbalisti!

Silvestr 2008 / New Year Eve 2008 * Ministry Of Sound

18. 12. 2008

Redakce

wwKlub Mecca pro vás na na konec roku připravil akci, která se minulý rok stala nejúspěšnější party Meccy všech dob! Opět k nám na samý závěr roku zavítá nejznámější klub světa Ministry of Sound. Jako tradičně se představí DJ z bookingu Ministry of Sound, Jon White, který se nedávno stal jedním z tour rezidentů MoS pro jejich světová turné.

20.12. MECCAMIX

18. 12. 2008

Redakce

Ani na posledním Meccamixu roku 2008 nepřijdete o velkolepou show! Rezident Meccamixu - DJ Neo (zajímavý rozhovor čtěte na str. 5) pokřtí své nové album Victory, vystoupí kapela Nightwork, zpěvák a saxofonista "český Jamiroquai" - El Jay, okouzlující vokalistka Meccamixu - Sandra, tecktonik tanečníci, Ibiza Diva tanečnice v úchvatných brazilských kostýmech, dále se můžete těšit na Meccamix dekorace a stříbrné konfetovače.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace