Přejít na menu Přejít na obsah

Tiskové Zprávy

Monkey Business budou před Simply Red

20. 4. 2009

Redakce

Skupina Monkey Business, která se v létě představí na O2 Sázavafestu v Kácově, zahájí koncert britské formace Simply Red, který se uskuteční 24. května v Praze a bude zřejmě jejím posledním u nás, neboť kapela ohlásila, že po turné přeruší svou činnost.

AXE INSTINCT PARTYAXE INSTINCT PARTY

20. 4. 2009

Redakce

Rádi byste zase jednou zažili velkolepou atmosféru nevšední party ? Tak se " Hoďte do kůže!" ,k čemuž navádí heslo večera, a přijďte se pobavit na Axe Instinct Party, která propukne 25.4. v ostravském klubu Fabric. Celá tour se rozjela koncem března pod jménem nového pánského deospraye Axe Instinct, jenž je charakteristický svou autentickou vůní kůže.

Zrušení akcí Moonbootica 11.4. a Moguai 17.4.

8. 4. 2009

Redakce

Klub Mecca se velmi omlouvá všem hostům klubu Mecca, kteří se těšili na DJs Moonbootica a Moguai. Ti měli vystoupit v Mecce v sobotu 11.4. a v pátek 17.4. Bohužel došlo k tomu, že promotér těchto dvou akcí, pan Dominik Jansa se ocitl v nemocnici s velmi vážnou chorobou a čeká na náročnou operaci.  Z tohoto důvodu se tyto dvě plánované akce bohužel neuskuteční.

9. NAROZENINY KLUBU LE CLAN

25. 3. 2009

Redakce

Už je to tady - 9. Narozeniny vašeho oblíbeného klubu LE CLAN. Tentokrát jsme pro vás připravili velmi speciální party na které můžete očekávat maximální prožitky. Budete  mít to poťešení užít si 9 DJs, kteří pro vás mají připravené sety speciálně pro tuto příležitost, dále potkáte 9 ďáblů Le Clanu.

MECCAMIX

25. 3. 2009

Redakce

Nová vůně Axe Instinct přináší březnový Meccamix, na kterém budete moci hlasovat pro Meccamix jako pro nejlepší party v ČR v anketě Dance Music Awards - podpořte nás! Poprvé v ČR vystoupí nejvíce sexy maďarská DJka Flower, česká hvězda DJka Lucca a poprvé se na Meccamix také představí česká legenda DJ Orbith!

NEJZNÁMĚJŠÍ RUSKÁ HIP HOPOVÁ CREW POPRVÉ V PRAZE

4. 3. 2009

Redakce

Skupina CENTR byla založena v roce 2004 v Moskvě. Talentovaná hip hopová formace, zastoupená Labelem ЦAO RECORDZ, oceněná cenou MTV Russian music awards 2008 boří žebříčky hitparád po celém Rusku. Skupinu představuje trio GUF- geniální textař a raper, SLIM - vynikající hudební mág, ПТАХА - raper a DJ SHVED.

Opera House

24. 2. 2009

Redakce

Po návratu DJe LAFAYETTA z dalekého Pekingu, kde hrál v nejmodernějším čínském klubu pro 3000 lidí nás čeká další pokračovaní OPERA HOUSE Party. LAFAYETTE se nechal inspirovat legendární čínskou operou a proto bude únorová OPERA plná odkazů na čínskou kulturu.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace