Přejít na menu Přejít na obsah

Tiskové Zprávy

AXE INSTINCT PARTY - 13.5. EL MÁGICO (Praha) od 21:00

10. 5. 2009

Redakce

Po zahajovací akci v pražské Mecce ( 27.3. ) se rozjela série stejnojmenných mejdanů  po různých klubech v celé České republice. Party proběhly např. v Liberci, Benešově, Ostravě nebo Vilémově. Po zhruba šesti týdnech se vrací zpátky do Prahy a charakteristickou vůní kůže nového pánského deospraye Axe Instinct provoní tentokrát EL MÁGICO, a to již ve středu 13.5. .

Bora Bora

10. 5. 2009

Redakce

3 edice největší letní party v Praze - Bora Bora 2009 Vám letos přinesou jedinečné zážitky! Již první Bora Bora party s názvem „UNDER THE MACEDONIAN SUN", která odstartuje letošní sezonu, se bude odehrávat opět na třech stagích, včetně venkovní terasy s chillout zónou, na které Vám bude hrát DJPat Heart - Francie a DJ South Soul - Makedonie. 

Kurtizány z 25. avenue na pódia

10. 5. 2009

Redakce

Již delší dobu se na české hudební scéně hovoří o návratu skupiny Kurtizány z 25. avenue. Pravda, kapela se tu a tam v posledních letech příležitostně na pódiích objevovala, ovšem o letošním prázdninách bude její příchod na scénu mnohem výraznější.

Album Sunshine se jmenuje MGKK Telepathy

10. 5. 2009

Redakce

Skupina Sunshine, která vystoupí v létě na O2 Sázavafestu, oznámila název svého nového alba i čas vydání. V první polovině května vydá u brněnského nezávislého labelu X Production počin s názvem MGKK Telepathy.

Druhý klip Cocotte Minute

10. 5. 2009

Redakce

Skupina Cocotte Minute, další z akvizic letního O2 Sázavafestu v Kácově, se má momentálně velmi čile k světu. Její novinka Sado Disco minulý týden debutovala v oficiálním prodejním žebříčku IFPI na 24. místě a kapela k ní dotočila již druhý videoklip.

The Prostitutes se Španěly

10. 5. 2009

Redakce

Indiepunková parta The Prostitutes byla před dvěma lety zjevením na české hudební scéně a tímto úkazem zůstává nadále. V březnu vydala druhé album Hometown Zombies, které bylo jednak přidáno k části nákladu hudebního měsíčníku Filter a druhak bylo v běžném prodeji následující měsíc.

Xandria přiveze symfonický metal

10. 5. 2009

Redakce

Další ze zajímavých zahraničních kapel, které se na přelomu července a srpna představí na letním kácovském O2 Sázavafestu, je německá pětice Xandria. Vznikla před dvanácti lety v Bielefeldu a na evropské scéně patří k uznávaným kapelám, které skloubily symfonický cit pro muziku se základními metalovými prvky.

Marek Ztracený je zlatý

4. 5. 2009

Redakce

Zpěvák Marek Ztracený posbíral za loňský rok spoustu ocenění. Vydal dobře hodnocené a posluchačsky úspěšné album Ztrácíš s absolutním hitem v podobě titulního singlu. Na sklonku roku se stal tuzemským objevem v anketě popularity Český slavík a měl i nominaci na Objev roku v cenách Akademie populární hudby Anděl 2008.

UDG pokřtili album

2. 5. 2009

Redakce

 Ústeckolabská skupina UDG zažila v úterý večer v solidně zaplněné Incheba Areně v Praze velkou slávu. Během svého dosud snad prostorově největšího koncertu totiž pokřtila své v pořadí třetí album nazvané Autoportrét.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace