Přejít na menu Přejít na obsah

Tiskové Zprávy

The Slots vydali nové album

28. 4. 2009

Redakce

Pražská formace The Slots, která měla vystoupit na Warm-Upu O2 Sázavafestu 21. dubna v pražském Lucerna Music Baru má nové skladby. Vydali album nazvané Plastic Culture. Deska vyšla tři roky po předchozím BabyBoxu, nahraná byla kompletně naživo, trvá něco přes čtyřicet minut, na stránkách kapely je k mání za 150 Kč a sama formace..

Opět Axe Instinct Party v Benešově

23. 4. 2009

Redakce

Po celodenní přípravě klubu na tuto speciální akci a v souladu s doprovodným heslem tour " Hoď se do kůže!" zaznamenali již první příchozí autentickou vůni kůže, která je charakteristická pro nový pánský deospray Axe Instinct, pod jehož jménem se celá tato tour nese. Hned nato byli všichni mile uvítáni svůdnými hosteskami, které všechny přítomné pány vábily do jeskynní základny, kde se mohli zaregistrovat do flirtovací hry.

DJ ALBA

23. 4. 2009

Redakce

DJ ALBA krásná blondýnka pocházející z Ruska s charakterem divoké a nespoutané divoké kočky. Je hlavní představitelkou PROJEKTU A, který zastupuje nejkrásnější  a nejžádanější Strip & DJ Show po celém Rusku. Kromě Latino house a sexu má ráda kreslené filmy.

Ready Kirken zažalují politickou stranu

20. 4. 2009

Redakce

„Kapela Ready Kirken se stala obětí předvolebních politických aktivit nově vzniklé strany Petra Macha," stojí od 10. dubna na oficiálních stránkách kapely, která na letním O2 Sázavafestu zahraje svůj akustický set. Stěžuje si na zneužití jména pro akci nově vzniklé politické strany v Pardubicích, od které se členové Ready Kirken distancují.

Štěpán Kojan a Keks už hrají 28 let

20. 4. 2009

Redakce

Jeden z pravidelných účastníků letního O2 Sázavafestu Štěpán Kojan a jeho skupina Keks, jsou na hudební scéně již neuvěřitelných 28 let. Nedávno vydali čerstvé album To se mi líbí, které momentálně prodávají a propagují na koncertech. Kojan navíc objíždí republiku jako sólový písničkář.

Michal Pavlíček odsunul vydání desky

20. 4. 2009

Redakce

Kytarista, skladatel a zpěvák Michal Pavlíček, který se stane hostem letošního 9. ročníku O2 Sázavafestu v Kácově, se rozhodl odsunout vydání své nové dvojdesky Srdeční záležitosti až na letošní léto.

Dan Bárta na Slovensko

20. 4. 2009

Redakce

Zatímco dosud propagoval zpěvák Dan Bárta se skupinou Illustratosphere své loňské album Animage především doma, v dubnu se chystá odehrát jedenáct koncertů na Slovensku.

Polemic uvedl novou písničku

20. 4. 2009

Redakce

Slovenská ska skupina Polemic se jako obvykle představí i na letním O2 Sázavafestu v Kácově a jako obvykle hlásí nové aktivity. Na jejim profilu na serveru MySpace je od března k poslechu nová skladba Horúce časy, která napovídá, jak by mohla vypadat následující deska.

UDG vydali novinku

20. 4. 2009

Redakce

Skupina UDG, která patří mezi ty, jež uvidíme letos na O2 Sázavafestu, vydala tento týden své v pořadí třetí album nazvané Autoportrét. Na počinu se jako hosté objevuje také zpěvačka Jana Lota, která hostuje v několika vokálních partech, a pianista Petr Tichý ze skupiny No Heroes.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace