Přejít na menu Přejít na obsah

Tiskové Zprávy

Koncert kapel PETR HENYCH & G-BOD, BESTILA a SKELET

2. 11. 2008

Redakce

Petr Henych - český rockový kytarista na sebe poprvé upozornil v roce 1992 v kapele JOHN DOVANNI. V průběhu let působil pak vedle nejvýraznějších osobností české hudební scény (Ladislav Křížek a KREYSON, Vilém Čok, Bára Basiková a PRECEDENS, Pancho, Petr Kolář). V roce 2007 Petr Henych sám složil, nahrál a vydal své první instrumentální album „Na vlastních rukou" a po krátké době založil doprovodný band tvořený basistou Martinem Hroňkem a bubeníkem Jakubem Homolou.

November 2nd mají nový singl s Janet Robin

2. 11. 2008

Redakce

Praha, Hranice - Dvě holky s telecastery, dva kontinety, jedno pódium. Populární tuzemská kapela November 2nd vyráží na druhé české společné turné s americkou písničkářkou Janet Robin spolupracovnicí řady zahraničních hvězd. Američanka zároveň hodlá v Česku propagovat společný duet One Day, který nazpívala se zpěvačkou November 2nd Sašou Langošovou.

Pop-rocková kapela Revelation

2. 11. 2008

Redakce

Pražská pop-rocková kapela Revelation se chystá po svém úspěšném česko-norském turné Dreamer tour vyrazit na podzimní klubové turné s názvem Mystery tour. Společně s Revelation vystoupí rock-grungeová kapela Nameus, se kterou Revelation na jaře absolvovali norskou část Dreamer tour.

Zuzana Novak– Home Brewed Mbira

7. 8. 2008

Redakce

Zpěvačka a hráčka na posvátnou drnkací skříňku mbiru, co vás spojí s duchy vašich předků. V Anglii narozená dívka emigrantů z bývalého Československa, zamilovaná do hudby z daleké Zimbabwe. Možná jediná běloška na světě, co se aktivně zúčastnila celonočního rituálu bira zimbabwského národa Shona, jehož tranzovní rytmus udává mbira.

PULP FICTION INDIE DISCO

7. 8. 2008

Redakce

Pražský hudební klub Vertigo vám přináší tak trochu jinou párty - INDIE DISCO - Pulp Fiction style. V roli djs se vám postupně představí nejrůznější čeští indie-rockoví hudebníci. Ze svých domácích hudebních knihovniček opráší desky na kterých vyrůstali a přidají i to nejnovější, co najdete v jejich iPodech. Prostě budou hrát svoje srdcovky - od starších hitovek, přes současný brit pop, až po nejrůznější hudební kuriozity napříč žánry.

FX BOUNCE

4. 8. 2008

Redakce

Hojně navštěvované black music čtvrtky v Radosti FX se staly za svou skoro už tříletou existenci klasikou a drží prim čtvrtečních black music nocí v Praze. I v druhé polovině prázdnin roku 2008 máte možnost navštívit tuto pravidelnou čtvrteční no.1 hip hop & rnb prague party v produkci jednoho z nejlepších světových klubů - Radosti FX!

Koncert kapel ZLATÝ VOČI & CROSSBAND

31. 7. 2008

Redakce

ZLATÝ VOČI nedávno úspěšně pokřtili své v pořadí již druhé album „Genius loci". Kromě celé řady koncertů na pražských i mimopražských pódiích tuto pražskou poprockovou partičku opět můžeme i toto léto spatřit i na letních festivalech a akcích. Singl z nového alba „Poslední dotek" zaznamenal úspěch i na rádiových vlnách. Krom toho má na kontě již album „Fantazie" a videoklip k singlu „Půlnoc".

Ester Braunová debutuje knihou Kroky, skoky a úskoky jedné dívčí kapely

24. 7. 2008

Redakce

Knižní debut autorky Ester Braunové vychází v červnu 2008 pod názvem „Kroky, skoky a úskoky jedné dívčí kapely". Kniha, kterou lze částečně nazvat jakousi povídkovou kompilací, začala vznikat téměř před dvěma desítkami let. Autorka v ní líčí osobní zážitky a příhody, které vznikly kolem amatérské dívčí rockové skupiny. Humornou a svéráznou povídkovou knížku ilustroval obrázky výtvarník Michal „Randy Rotter".

Petr Henych & G-bod

7. 6. 2008

Redakce

Koncert rockového instrumentálního tria kytaristy Petra Henych G-bod se uskuteční v úterý 10. června od 20:30 hodin v pražském klubu Rock Café (Národní 20, Praha 1). VSTUP JE ZDARMA.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace