Přejít na menu Přejít na obsah

AXE INSTINCT PARTY


 

AXE INSTINCT PARTY

klub ALFA / Plzeň

29.4. 09 od 21:00

 

Axe Instinct Tour je v plném proudu. Nenechte si ujít crazy atmosféru výjimečné party, která po zastávce v Ostravě zavítá 29.4. do plzeňského klubu Alfa ! Současně budete mít dostatek prostoru oslavit předpokládaný a očekávaný úspěch české národní reprezentace při zápase s Finskem.

Pravidelní návštěvníci klubu ocení speciální výzdobu klubu k této příležitosti a příjemně nevšedním vjemem pro Vás bude i všudypřítomná a omamná vůně kůže nového pánského deospraye Axe Instinct, jehož jméno celá tour nese.

Uvítáni budete skupinkou půvabných divoženek, které se Vás budou snažit zlákat do hlavního zábavního programu akce - flirtovací hry. Pod její záminkou budou pánové celý večer lovit, slečny budou sváděny a to vše za speciální ceny ( AXE INSTINCT deodorant, AXE INSTINCT kožený náramek, AXE INSTINCT Kenvelo balík, koktejl zdarma! ) Ten, kdo bude mít na svém kontě nejvíce "sbalených" slečen, obdrží na konci akce Kenvelo voucher.

Axe Instinct party uvádí moderátor TV Óčko - Jakub Kuba.

Jako vždy je pro Vás připraven rozmanitý program.

Speciálním hostem akce bude DJane LayDee Jane - profesionály uznávaná a u publika velice oblíbená především díky svým energickým setům ve stylu Trance, Tech-Trance, Electro, Progressive, které představí i na této akci. Bližší informace naleznete na následujícím odkazu http://laydeejane.eu/bio/

Za pultem ji vystřídá DJ Roger Venzent a představí svůj styl s prvky energického houseu, funky, tech-houseu i vocal houseu. Poté nastoupí J.C. Denton - pardubický DJ dobře známý svými živelnými tech-houseovými sety.

Dalším VIP hostem bude Hana Mašlíková, tvář projektu AXE Instinct 09, která se v průběhu akce zúčastní Axe Instinct Kenvelo Fashion Show.

O zábavu rozhodně nebude nouze. Těšit se můžete i na strhující laser show, jakou jste ještě neviděli, nebo na profesionální vystoupení tří sexy tanečnic.

Perfektní start Axe Instinct Tour a úspěch, který party sklízí klub po klubu zaručuje cool atmosféru, kvalitní program a muziku, skvělé drinky, super světla a jedinečný zážitek, který si ve finále z akce odnesete.

Tak se hoďte do kůže a přijďte 29.4. 09 na v pořadí již sedmou Axe Instinct Party v plzeňském klubu Alfa !

 

LayDee Jane

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace