Přejít na menu Přejít na obsah

Michal Pavlíček odsunul vydání desky


Kytarista, skladatel a zpěvák Michal Pavlíček, který se stane hostem letošního 9. ročníku O2 Sázavafestu v Kácově, se rozhodl odsunout vydání své nové dvojdesky Srdeční záležitosti až na letošní léto. Protože je perfekcionista, musí být o nahrávce stoprocentně přesvědčený. Proto se rozhodl, že si na tento pocit ještě chvíli počká a - jak bylo plánováno - v dubnu novinka nevyjde.

Album nazvané Srdeční záležitosti by mělo obsahovat zpívané skladby v syrovém rockovém hávu, ale i řadu kytarových instrumentálek v širším žánrovém spektru. Michal Pavlíček je autorem hudby a napsal i několika textů. Dalšími texty přispěli Jiří Pokorný, Jan Sahara Hedl a Petr Kolečko. Na tomto projektu, který natočil s rytmikou Milošem Meierem (bicí) a Martinem Ivanem (basová kytara), se Michal Pavlíček představuje nejen jako kytarista, ale i jako sólový zpěvák. 

Pavlíček momentálně rovněž absolvuje koncertní turné.

-jš-

Foto: Petr Škvrně

MichalPavlicek

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace