Přejít na menu Přejít na obsah

DJ ALBA


Pátek 1.5.2009, Start 21:00dj-ALBA

ÓČKO MUSIC CLUB

Kongresové centrum, 5.května 1640, Praha 4

SPECIAL STAR :  Strip   & DJ ALBA 

Supported by special guests : DJ Rodion and BeemaDeeJ@y

 

Vstupné:

Předprodej: Standard 190 CZK, VIP 690 CZK

Na místě: Standard 249 CZK, VIP 990 CZK

Holky zdarma do 23:00

Guestlist pouze do 24:00

 

Více informací na www.starmixparty.cz

Rezervace VIP stolů na 773024272

 

DETAILNÍ ZPRÁVA:

DJ ALBA

femme fatale

DJ ALBA krásná blondýnka pocházející z Ruska s charakterem divoké a nespoutané divoké kočky. Je hlavní představitelkou PROJEKTU A, který zastupuje nejkrásnější  a nejžádanější Strip & DJ Show po celém Rusku. Kromě Latino house a sexu má ráda kreslené filmy. „Tahle slečna se opravdu nestydí, není pro ni problém svléknout se a jít po hlavní třídě jakéhokoliv města na světě pouze tak, jak ji pán bůh stvořil."-jak o sobě říká... DJ ALBA je dokonalé spojení  latino hudby, tance a sexu v jedinečném projektu. Máte se opravdu na co těšit !!!

RODION hraje jako DJ 14let. Patří mezi nejlepší ruské DJ´s u nás. Prezentuje se vždy nejnovějším a nejmódnějším housem z celého světa. Sety o RODIONA zněly na nejlepším internetovém radiu v Rusku - 16Bit FM. Spolupracoval na projektech Benny Benassi, Royal Gogolos, Bodyrox, Alexey Romeo. Vystupuje v klubech po celé Praze - Duplex, Mecca, Občanská plovárna, Life bar, M1 atd.

Bema DeeJ@y prezentuje se  nocí s názvem Dance Music Collection, zaměřenou na taneční muziku ve stylu Vocal Elektro, House, rezidentně v klubech N11, POP-ART DJ Bar People.


 

 

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace