Přejít na menu Přejít na obsah

Reporty

Divokej Bill se vydal na koncertní Marathon: Potěšil i Hanáky

16. 8. 2021

Milan Papežík

Jedna z nejpočetnějších a zároveň nejpopulárnější českých kapel Divokej Bill nezahálí a po svém loňském turné pod názvem PoV!Ražení se vydává na další turné Marathon. To bude mít během léta celkem 35 zastávek a my jsme na jedné z nich rozhodně nemohli chybět. Kluky jsme zastihli v té nejlepší náladě v Náměšti na Hané.

Show století: Kapitán Demo se svou crew rozdivočil FunPark

8. 8. 2021

Milan Papežík

To, co naši reportéři zažili v sobotu 7. srpna ve Funparku u olomoucké galerie Šantovka, o tom budou hodně dlouho vyprávět snad i svým vnoučatům. Do hustého dýmu totiž Olomouc zahalil Kapitán Demo a jeho "bráškové", a společně vytvořili nezapomenutelnou show. Takovou interakci s publikem jsme snad ještě nikdy nezažili.

Anna K. otevřela svým fanouškům srdce a přivedla je do "Nebe"

6. 8. 2021

Milan Papežík

V Olomouci se během celého léta odehrává spousta kulturních akcí. Proto pořadatelé možná záměrně zvolili menší městečko, Velkou Bystřici, za jednu ze zastávek turné Anny K. pod názvem Letní večery. A volba to byla vskutku báječná! Tak uvolněnou atmosféru a spokojené úsměvy diváků jsme hltali plnými doušky.

Cirkus Kabát: Když je v šapitó pořádně nabito

4. 8. 2021

Milan Papežík

Úterý 3. srpna byl svátek pro všechny olomoucké příznivce kapely Kabát. Ve FunParku u Šantovky vyrostl cirkusový stan, pod kterým se uskutečnil koncert páté zastávky turné Cirkus Kabát. Jak se dalo očekávat, vstupenky byly už týden před akcí beznadějně vyprodány.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace