Přejít na menu Přejít na obsah

Třebíč City a křest alba skupiny Like-it City in the city

5. 10. 2021

Nico Moro Reporty

První říjnový den pokřtila kapela Like-it své album City in the city. Tato velkolepá událost se nemohla konat nikde jinde než ve vyhlášeném třebíčském klubu Roxy. Kluci tak měli perfektní zázemí na své domácí půdě, protože z Třebíče přímo pochází.

Brány klubu se otevřely už v 19 hodin, což pro tento hudební stánek není zas až tak typické. Tento brzký začátek měl však své opodstatnění. Jelikož se jednalo o křest, na kterém by nadané umělce měla přijít podpořit zejména jejich rodina, bylo tak pochopitelné, že se nezačínalo klasicky až okolo 22. hodiny. A za nás musíme říci, že kdyby se takto otevíralo běžně, nikomu by to vůbec nevadilo. Ještě aby si někdo stěžoval, že může ve svém oblíbeném klubu, kde to vždy žije, strávit o nějakou tu hodinu navíc. To je přeci bomba, když se na Roxy vždy lidé těší už od pondělí.


Co se týče složení lidí, takto široké spektrum se na Roxy jen tak nevidí. Díky přítomnosti rodinných příslušníků se na parketu obejovali jak desetiletí, tak i šedesátiletí. Byla radost pozorovat, jak jim na jejich talentovaných synech, vnucích či bratrech záleží. Myslíme si, že to byl pro kluky ten největší dárek ze všech. Kromě očekávaného křtu si přítomní mohli užít další báječná vystoupení v podobně speciálních hostů. Své kolegy přijela podpořit skupina Poetika, která taktéž pochází z Vysočiny. A chybět nesměl ani Dominik Turza alias DJ Roxtar se svým šíleným Adolfeenem, ze kterého se minulý rok stal opravdový fenomén a jestli existuje někdo, kdo ho nezná, tak ten snad nemá doma internet, protože to byl právě Adolfeen, který nám v té nejhorší covidové době dokázal vykouzlit úsměv na tváři a alespoň jsme tak díky němu mohli na chvíli zapomenutou na ty otřesné restrikce v podobně nekonečných lockdownů. Tímto bychom mu za to všechno chtěli poděkovat a jsme rádi, že konečně také zavítal k nám do Třebíče. Vážíme si toho. Ať už byl z výše zmíněných na pódiu kdokoli, byla to naprostá hitparáda. Parket praskal ve švech a všichni byli dozajista rádi, že je to právě Roxy, která je tím největším klubem na Vysočině.

Bylo fantastické, že po těchto velkých jménech se lidé chtěli stále bavit a ani kolem čtvrté ráno nebylo v klubu prázdno. Zkrátka se jednalo o akci, která kdyby nikdy neskončila, tak by tam bylo pořád narváno. Za celou Hudební scénu chceme vyzdvihnout veškerý tým agentury Yashica Events, pod kterou spadá klub Roxy. Byl to vskutku povedený večer se vším všudy. Na závěr bychom chtěli ještě skupině Like-it popřát, ať se jejich album hojně prodává a snad se brzy dočkáme dalšího povedeného křtu. Držíme vám pěsti. Ať vám to i nadále hraje a děláte radost všem lidem, kteří na vás chodí, podporují a užívají si každý tón vašich hudebních nástrojů. Jen tak dál!

Text: Nico Moro
Foto: Barbora Brožová

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace