Přejít na menu Přejít na obsah

Reporty

Tomáš Klus olomouckému publiku dobil baterky skoro tříhodinovou show

22. 7. 2020

Milan Papežík

Ani další červencový pátek jsme nemohli chybět v olomouckém S-Klubu, který pro své fanoušky připravil projekt "Palouček před Sklubem". Protože si tento rok počasí pohrává s naší trpělivostí a především trpělivostí pořadatelů venkovních akcí, byl koncert preventivně přesunut do prostor klubu. Ani to mu však na kvalitě a skvělé atmosféře neubralo.

Vypsaná fixa přivezla na palouček svou antidepresivní show

12. 7. 2020

Pearl

Druhý červencový pátek patřil na paloučku před olomouckým S-Klubem kapele Vypsaná fixa. I když se jen o pár desítek metrů dál na Korunní pevnůstce uskutečnil extrémně propagovaný koncert kapely Škwor, přilákal palouček slušný počet příznivců. A ti rozhodně nezklamali a pařili jako smyslů zbavení.

Arakain zahrál v moravském království Jacka Danielse

8. 7. 2020

Pearl

Jack's Cowhouse v Daskabátu u Olomouce hostil v sobotu 4. července rockový a metalový program v čele s Arakainem. V místě skrz naskrz prosáklém kultovní whisky odehrála tato metalová legenda jeden ze dvou premiérových moravských koncertů svého letního turné Open Air 2020.

Divokej Bill si "povirazil" do Olomouce

5. 7. 2020

Pearl

Kapela Divokej Bill je po koronavirové pauze také opět na šňůře. Koncert v Olomouci 3. července byl první zastávkou letního turné s češtinářsky geniálním názvem PoV!Ražení.

Kapela MIG 21 to pořádně rozjela v Olomouci na paloučku před S-Klubem

29. 6. 2020

Pearl

I když měl kulturní program olomouckého S-Klubu začínat na paloučku o týden dřív koncertem Monkey Business, musel být kvůli dešti přesunut do klubového prostředí. Koncert MIG 21, aneb dle slov Jirky Macháčka "nepřekonatelné chlapecké pěvecké taneční a striptérské skupiny z Prahy 5 - Smíchova" tak otevřel letní sezónu na paloučku před klubem.

Třebíč ožila Prvním prázdninovým festivalem

27. 6. 2020

Pearl

Je již dlouholetou tradicí, že se Třebíčané loučí se školním rokem Prvním prázdninovým festivalem, který se každoročně koná na tamním Sokolském stadionu. Festival je jedinečný tím, že pořadatelé dávají šanci výhradně lokálním kapelám, které v okolí každý dobře zná.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace