Přejít na menu Přejít na obsah

Bráškové se vrátili do Olomouce. Kapitán Demo je prostě pohodář.


Po natřískaném březnovém koncertě Kapitána Dema v olomouckém S-Klubu byl naplánován další na léto, tentokrát open air na paloučku před klubem. Ten byl nakonec přesunut do vnitřních prostor klubu. Tentokrát za to nemohl ani koronavirus, ani počasí, ale divadelní představení v blízkosti klubu.

Komornější atmosféra, ale stále dobrá nálada
Co se návštěvnosti projektu "palouček" týče, zatím na plné čáře bodují slovenští umělci. Na Kapitána Dema a jeho brášky, jak často nazývá své kolegy z kapely, dorazil tentokrát menší počet diváků. To však koncertu neubralo na pohodové atmosféře a nakonec to vlastně všichni brali jako plus. V klubu bylo dýchatelno, a všichni tak měli prostor na báječnou pařbu. Fanoušci si přišli na své, což pochopitelně zahrnovalo nejznámější písně jako Kdo to má, Kouzlo, Jsme jenom lidi, ADHD či ten úplně největší hit - Zlatíčka.

Kde byl Jordan Haj?
Fanoušci se divili, kde je Jordan Haj alias ProGram, který tentokrát na koncertě mezi členy kapely chyběl. Druhý den jsme se dozvěděli, že bude účastníkem televizní soutěže Tvoje tvář má známý hlas, proto se odvažujeme tvrdit, že zrovna probíhalo natáčení.

Text: Milan Papežík, Nico Moro
Text: Milan Papežík

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace