Přejít na menu Přejít na obsah

Reporty

Třebíč ožila Prvním prázdninovým festivalem

27. 6. 2020

Pearl

Je již dlouholetou tradicí, že se Třebíčané loučí se školním rokem Prvním prázdninovým festivalem, který se každoročně koná na tamním Sokolském stadionu. Festival je jedinečný tím, že pořadatelé dávají šanci výhradně lokálním kapelám, které v okolí každý dobře zná.

Přijel Kapitán Demo: Takovou pařbu Olomouc dlouho nepamatuje

9. 3. 2020

Pearl

Všestranně talentovaný hudebník Jiří Burian už nějaký ten rok boří žebříčky hitparád coby bizarní obtloustlá postavička Kapitána Dema. Se svou smečkou přijel vystoupit v sobotu 7. března do olomouckého S-Klubu, a my jsme u toho nemohli chybět. Byla to opravdu neskutečná jízda!

Skupina Lucie předvedla v Olomouci svou EvoLuční show

3. 12. 2019

Pearl

Předposlední zastávkou turné legendární české kapely Lucie byla hanácká metropole Olomouc, kam se vydali i reportéři Hudební scény. I když v Plechárně (takto se přezdívá olomouckému Zimnímu stadionu) byla opravdu velká zima, pánové z kapely dostali publikum do varu a teplotu v hale řešil jen málokdo.

Elektro, ambient, hiphop a cimbál na jednom fesťáku? Beseda u Bigbítu.

6. 8. 2019

Skuli

Dvacet sedm. Pokud bychom mluvili o věku člověka, je to období, kdy je stále mlád, ačkoli rána po pařbě jsou horší, než před pár lety. Taky je to přesný počet měsíců Uranu. Případně označení nechvalně proslulého "Klubu 27" v rockovém světě. A nebo, zůstaneme-li u hudby, ale v mnohem veselejším kontextu - je to pořadové číslo letošního ročníku nezaměnitelné Besedy u Bigbítu. Festivalu, který nelze nikterak kategorizovat nebo s čímkoli srovnávat. Beseda je prostě svá.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace