Přejít na menu Přejít na obsah

Tomáš Klus olomouckému publiku dobil baterky skoro tříhodinovou show


Ani další červencový pátek jsme nemohli chybět v olomouckém S-Klubu, který pro své fanoušky připravil projekt "Palouček před Sklubem". Protože si tento rok počasí pohrává s naší trpělivostí a především trpělivostí pořadatelů venkovních akcí, byl koncert preventivně přesunut do prostor klubu. Ani to mu však na kvalitě a skvělé atmosféře neubralo.

Improvizace šité na míru momentální atmosféře
Tomáš Klus už dávno neplatí jen za obyčejného písničkáře. Je to showman každým coulem! A jeho básnické střevo je tak rozmanité, že by člověk až řekl, že ho u kolébky políbili samotní Jan Neruda s Karlem Hynkem Máchou. Kromě řady svých hitů vystřihl Tomáš nepřeberné množství improvizací a písní šitých na míru momentální atmosféře, prostředí klubu a lidem samotným.

Klusovi se nechtělo pryč z pódia
Celá show trvala bezmála tři hodiny, což je na českého umělce opravdu nezvyk. Mnozí naopak své koncerty v poslední době zkracují. Tomáš však publiku přinesl dvojitou dávku energie. Mohli jsme být tedy svědky případu, kdy si samotný umělec užívá show takovým způsobem, že se mu nechce pryč z pódia a s fanoušky by nejraději propařil celou noc. To pak potvrdil dlouhou autogramiádou a povídáním si se svými příznivci skoro do půlnoci.

Hledá se dárce kostní dřeně pro malého Honzíka
Koncert také činil dobro, a tak vás i my tímto chceme vyzvat k pomoci. Přítomni totiž byli zaměstnanci neziskové organizace Alma mater, která sdružuje dárce kostní dřeně. Tím se může stát každý zdravý člověk ve věku 18-35 let. Konkrétně se v těchto dnech snaží najít vhodného dárce pro malého Honzíka, o jehož příběhu jsme psali na našem Facebooku.

Text: Milan Papežík, Petra Habáňová

Foto: Milan Papežík

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace