Přejít na menu Přejít na obsah

Třebíč ožila Prvním prázdninovým festivalem

27. 6. 2020

Pearl Reporty

Je již dlouholetou tradicí, že se Třebíčané loučí se školním rokem Prvním prázdninovým festivalem, který se každoročně koná na tamním Sokolském stadionu. Festival je jedinečný tím, že pořadatelé dávají šanci výhradně lokálním kapelám, které v okolí každý dobře zná.

Pořadatelé slibovali „peckózní“ akci, a svému slibu také dostáli. Publikum dostala do varu crossoverová kapela Iron Soul z Jaroměřic nad Rokytnou. Vystoupila i zábavová kapela Sqost nebo hardrocková kapela Endless Melody.

 

Zlatým hřebem programu byla kapela Bagr, jejíž frontman Michal Šafrata zazářil v letošním ročníku SuperStar. Je až k nevíře, že tento mladý a talentovaný zpěvák zvládá hraní ve dvou kapelách současně. A že mu to skutečně jde! Na Vysočině kapely Bagr a The Feet skutečně plní sály a lidé se skvěle baví. Ostatně Michala vychválil sám „kat“ poroty Paľo Habera. Právem tedy všechny rozhořčilo, že tento suverénně nejlepší kluk tohoto ročníku zůstal před branami superfinále.

Tak zase za rok, poslední červnový pátek, na shledanou.

Text: Milan Papežík, Nico Moro

Foto: Nico Moro

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace