Přejít na menu Přejít na obsah

Kapela MIG 21 to pořádně rozjela v Olomouci na paloučku před S-Klubem

29. 6. 2020

Pearl Reporty

I když měl kulturní program olomouckého S-Klubu začínat na paloučku o týden dřív koncertem Monkey Business, musel být kvůli dešti přesunut do klubového prostředí. Koncert MIG 21, aneb dle slov Jirky Macháčka "nepřekonatelné chlapecké pěvecké taneční a striptérské skupiny z Prahy 5 - Smíchova" tak otevřel letní sezónu na paloučku před klubem.

Jirka Macháček: Tančím...doslova
Na super taneční kreace Jirky Macháčka se naši reportéři obzvlášť těšili. A opět nezklamal! Mig 21 přivezli s sebou do Olomouce skvělou náladu a publikum se bavilo u hitů jako Malotraktor, Snadné je žít, Hyjé, Slepic pírka, Tančím, Máma se vrací nebo Svoboda není levná věc.

Nic než pravdu a jenom pravdu!
Po koncertě se Jirka Macháček sešel s našimi reportéry a zdůrazňoval, že před označením "striptérská skupina z Prahy 5 - Smíchova" musí bezpodmínečně zaznít slovo "nepřekonatelná". A má vlastně pravdu. Kteří jiní striptéři v Česku dokážou své publikum potešit i zpěvem? Co Hudební scéně Jirka vzkázal, to můžete vidět v krátké videozdravici na našem Instagramu: https://www.instagram.com/hudebniscena/
A my jen Jirkovi slibujeme následující: "Nebudeme psát nic než pravdu a jenom pravdu!"

S-Klub: Nejnadupanější letní program
Inu, přátelé, koronavirová krize byla ve finále i k něčemu dobrá a venkovní areál vytáhl lidi z klubového prostředí. S-Klub totiž nabízí bezkonkurenčně nejnadupanější letní hudební program široko daleko.

Text: Milan Papežík, Kristýna Malá

Foto: Milan Papežík

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace