Přejít na menu Přejít na obsah

Vypsaná fixa přivezla na palouček svou antidepresivní show

12. 7. 2020

Pearl Reporty

Druhý červencový pátek patřil na paloučku před olomouckým S-Klubem kapele Vypsaná fixa. I když se jen o pár desítek metrů dál na Korunní pevnůstce uskutečnil extrémně propagovaný koncert kapely Škwor, přilákal palouček slušný počet příznivců. A ti rozhodně nezklamali a pařili jako smyslů zbavení.


Antidepresivní playlist v čele s „rybičkou“

A své fanoušky nezklamala ani samotná kapela Vypsaná fixa. Zatímco Škwor kvůli počínajícímu dešti ukončili koncert dříve, Vypsaná fixa svou skoro dvouhodinovou show zcela dohrála. S úsměvem tedy lze konstatovat, že kluci dřív začali a později skončili. Zazněly známé písně jako Dezolát, Antidepresivní rybička, Kostel Biohazard MCD, 1982 nebo oslavná hymna na herce Ivana Trojana, nesoucí jeho jméno.


Čím dál početnější fanouškovská základna

Hudební styl Vypsané fixy vždy patřil k těm alternativnějším, tudíž bylo překvapením, že koncert navštívili převážně velmi mladí fanoušci, odhadem pod 25 let, tedy generace, u které to není úplně obvyklé. Tato pardubická kapela bývá ovšem součástí spousty velkých českých festivalů, a tak není divu, že se její hudba dostává ke stále širšímu publiku a „Fixa“ si tak získává čím dál početnější fanouškovskou základnu.

Zdravice pro Hudební scénu

Jak už je zvykem, natočili jsme pro Vás se zpěvákem Márdim videozdravici, kterou můžete vidět na našem Instagramu.

Text a foto: Milan Papežík

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace