Přejít na menu Přejít na obsah

Reporty

Tak trochu jiný Majáles

14. 5. 2017

Skuli

Je tu máj, čas nejen lásky, ale též Majálesů. A ten se nevynul ani Pardubicícm. 12. a 13. 2017 května to tu skutečně žilo!

„Fucking“ Korn rozbili Prahu

31. 3. 2017

Skuli

Třináctá zastávka, z celkem šestnácti plánovaných letošního tour, zavedla americké nu-metalisty Korn do Prahy. Ti k nám ostatně jezdí relativně často, naposled například na loňský Aerodrome Festival, a vždy se těší obrovské oblibě. Nejinak tomu bylo i ve čtvrtek večer.

S Wohnouty "u táboráku" - Bez elektriky tour 2017

11. 3. 2017

Skuli

Nápad na "unplugged" tour není u Wohnoutů zas tak nový, podobné tour již v historii jednou realizovali, konkrétně v roce 2013, a setkalo se s ohlasem. Asi právě i proto se rozhodli pro  opakování. Unikátní jsou koncerty též v tom, že jsou netradičně na sezení a že v nich hostuje i houslista Vojta Lavička, který dává písním zas úplně jiný nádech. 

Apocalyptica: Mrazivá atmosféra ve vyprodaném Karlíně.

12. 2. 2017

Skuli

Apocalyptica není u nás nikterak nezvyklým hostem, ale i tak se její koncerty těší vždy velké oblibě. Stejně tomu je i letos, kdy finové jedou své »Plays Metallica by Four Cellos« tour, k 20. výročí vydání stejnojmeného alba. V České Republice jsou na plánu dokonce čtyři koncerty a první z nich se odehrál 11. 2. v pražském Fóru Karlín.

Arakain a Dymytry uzavírali v Bezně turné: Ohlédnutí za společným koncertním projektem

21. 12. 2016

Pearl

To, co začalo 7. 3. 2014 v Polné, se – přinejmenším na delší dobu – uzavřelo 17. 2. 2016 v Bezně. Společný projekt kapel Arakain a Dymytry zahrnul dvě turné v letech 2014 a 2016, a také live DVD z toho prvního. Obě kapely vyjedou na jaře zase na samostatná turné – Arakain pořádá XXXV Double Tour k 35. výročí kapely (dva koncerty ve dvou dnech po sobě, jeden koncert unplugged a druhý s thrashovým setlistem z prvních dvou desek), Dymytry vyhlásili "Krby kamna Turyna Tour 2017".

Spolu se držíme, držet se budeme - už 15 let!

19. 12. 2016

Skuli

Kladenské Zrní netřeba dlouze představovat. Už i proto, že letos slaví 15 let výročí od založení. A v rámci toho vyjeli i na tour "Prvních 15 let - turné!" jehož poslední koncert proběhl v pátek 16. 12. v legendárním pardubickém Žluťáku.

Václav Noid Bárta nadchl karlínské publikum a chystá turné

2. 12. 2016

Pearl

V Hudebním divadle Karlín uspořádal 28. a 29. 11. dva vánoční koncerty Václav Noid Bárta. Koncertní večer nabídl průřez jednotlivými obdobími Noidovy tvorby a došlo i na společné vystoupení s dětským sborem. Jako hosté se na jevišti objevili Ilona Csáková a Ondřej Gregor Brzobohatý, sólisty doprovodila kapela, smyčcový kvartet a dechová sekce, dirigoval Václavův bratranec, hudebník Dalibor Bárta.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace