Přejít na menu Přejít na obsah

Kryštof přejmenovali kolébku olomouckých kulturních akcí na "Koroní pevnůstku"


Olomoucká Korunní pevnůstka nabízí bohatý letní kulturní program složený z koncertů tuzemských interpretů. Najdeme mezi nimi i velmi známá a žádaná jména. Například tento pátek 31. července stanula na tamějším pódiu jedna z největších tuzemských kapel - Kryštof.

Vyprodaná Olomouc
Pro hudebníky je to skvělý pocit, když přijíždějí do lokace, která je už několik týdnů beznadějně vyprodaná. S takovým pocitem přijížděla do Olomouce i kapela Kryštof. Jejich název je v české kotlině synonymem velké návštěvnosti koncertů a oddanosti fanoušků - a obojí nezklamalo ani nyní, kdy se některé jiné koncerty kvůli koronavirové situaci ruší či žel také potýkají s nezájmem návštěvníků.

Dokonalá symbióza jevištních složek
Kryštof sázejí zejména v posledních letech na dokonalou symbiózu hudby, světel a show. Přesně toho jsme byli svědky také v Olomouci. Zaplněný areál Korunní pevnůstky, kterou Richard v narážce na současnou situaci přejmenoval na "Koroní" pevnůstku, nadšeně přivítal starší skladby vedle novějších: Srdcebeat, Ženy, Tak nějak málo tančím, Hvězdáři, Nesmím zapomenout, Obchodník s deštěm či proslulá Cesta. Vtipný moment přišel, když si Richard Krajčo "zazoufal", že to je opravdu fuška, když se má rozběhnout až na konec davu :) Co má říkat taková Pink, která při "přeplutí" celé arény ještě visí ve vzduchu? A ještě ke všemu z velké části hlavou dolů :)

Richard pozdravil fanoušky Hudební scény
Závěrem se Richard Krajčo ještě setkal s našimi reportéry, aby ve videozdravici vzkázal pár slov čtenářům. Najdete ji již nyní na našem Instagramu.

Text: Milan Papežík, Soňa Kupková
Foto. Milan Papežík

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace