Přejít na menu Přejít na obsah

Rybičky 48 a jejich báječná třebíčská jízda


Rybičky 48 jsou dalším z řady zvučných jmen, která zavítala letos do Třebíče. Zde kapela vystoupila 1. srpna v rámci akce Mini Polanka na stejnojmenném koupališti.

Léto s Rybičkami 48
I přes koronavirová omezení přišlo hodně lidí, zejména skalních fanoušků, kteří měli na sobě trička s logem kapely. Podobně jako jinde, i na třebíčském koncertě zahráli Rybičky 48 svoje nejznámější hity, jako například Slibuju, že nebudu pít, Emily, Ooou, My ještě nejsme starý, a samozřejmě také "letní hymnu" s názvem - jak jinak - Léto. Nechyběly ani speciální pyrotechnické efekty, kterých bylo opravdu hodně, a show tak byla dotažena k dokonalosti.

Atmosféra nadchla fanoušky i kapelu
Chemie mezi kapelou a publikem byla neuvěřitelná: pánové nejenže bavili svými písněmi, ale často také promlouvali k publiku a bylo na nich vidět, že si to opravdu užívají. Atmosféra se líbila nejen divákům, ale i samotné kapele, která prohlásila, že to byl od čtvrtka jejich nejlepší koncert.

Zase brzy na viděnou!
Mně osobně se koncert moc líbil. Rybičky 48 jsou skvělá parta kluků, kteří jsou dobře sehraní, a já doufám, že budu mít tu čest je opět někdy v blízké budoucnosti vidět naživo.

Text: Nico Moro, Sylva Kaplanová
Foto: Nico Moro

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace