Přejít na menu Přejít na obsah

Desmod zavítali opět do Olomouce. Na paloučku zaznělo několik známých hitů


Sobotní koncert kapely Desmod na paloučku u olomouckého S-Klubu přilákal podle našich odhadů prozatím největší počet diváků. Ti rozhodně nelitovali, protože kapela předvedla skvělou show a protvrdila tím, že patří k největším hvězdám slovenské hudební scény.

Podporujte CZ/SK hudební scénu
Ještě před koncertem si s kluky popovídal náš redaktor. A byli vážně ve skvělé náladě. Na našem Instagramu můžete vidět videozdravici, kde vás Desmodi vyzývají k častější podpoře české a slovenské hudby. A my se připojujeme k nim. Koronavirus byl vlastně k něčemu dobrý. Místo koncertů zahraničních umělců, které v této době nejsou, navštěvujeme čím dál víc ty československé, a tím víc poznáváme krásu naší domácí hudby.

Večer plný hitovek
Na koncertě zazněly hity jako To nie je možné, Som na tebe závislý, Vyrobená pre mňa, Čierna diera nebo naše nejoblíbenější srdcovka Zhorí všetko čo mám. Desmodi, to je zkrátka rockový nářez s hlasem a texty, ze kterých běhá mráz po zádech. Byl to opravdu krásný zážitek a budeme se těšit snad zase brzy na viděnou.

Text: Milan Papežík, Sylva Kaplanová
Foto: Milan Papežík

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace