Přejít na menu Přejít na obsah

Na Podzámeckou nivu do Třebíče připlavaly Rybičky 48

15. 8. 2021

Nico Moro Reporty

Pátek 13. srpna byl v Třebíči šťastný a plný pořádné muziky. Kromě Rybiček 48 zde vystoupila také skupina Street 69, která jim dělá předkapelu napříč celou republikou.

Rybičky 48 na hudební scéně působí už od roku 2002, což znamená, že příští rok budou mít dvacetileté výročí. Do Třebíče se vrátily po roce a byl to opět pořádný randál, na který účastníci jen tak nezapomenou. Zklamáni byli akorát ti, kteří na koncertě nebyli.

Rybičky předvedly grandiózní podívanou
Zpěv a hru na nástroje zpestřila ohňová show, při které bylo fanouškům, kteří stáli blízko pódia, pořádné horko. Kapela také připomněla, jak před 11 lety zapomněli na koncert v rámci festivalu Zámostí, který má v Třebíči dlouholetou tradici. Všichni jsme jim ale odpustili, protože to, co předvedli, byla naprostá šílenost v dobrém slova smyslu. Zahráli svoje největší hity počínaje Emily, zakomponovali také novou pecku Ty vole, já budu táta. Chybět nesměla letní hymna s prostým názvem Léto (každý z nás ví a domyslí si, jak pokračuje text). Na své si přišli i příznivci rokenrolu, protože se nezapomnělo ani na píseň Tohle je Rock'n'Roll, vy buzny, dále přidali hitovku My ještě nejsme starý. A to skutečně ještě nejsou. Jsme rádi, že nás budou dozajista bavit ještě celá dlouhá léta.

Na Nivě bylo opravdu narváno až k prasknutí a my jsme za celou naši redakci rádi, že jsme mohli být svědky dalšího úžasného večera, který měla opět pod palcem reklamní agentura Yashica Events, jež jako vždycky dokázala, že pořádání akcí je její doménou. Všichni určitě doufají, že Rybičky v Třebíči vystoupí i další rok, protože se vždy jedná o zážitek na celý život. A pro ty, co nechtějí čekat rok: Rybičky 48 vystoupí již tento čtvrtek 19. srpna v Brně.

Kluci také popřáli Hudební scéně dlouhého trvání a jejich videozdravici si můžete prohlédnout na našem Instagramu.

Text: Nico Moro
Foto: Nico Moro

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace