Přejít na menu Přejít na obsah

Mig 21 se po třech měsících vrátili do olomouckého S-klubu


Chlapecká, taneční, pěvecká a striptérská skupina z Prahy 5 Smíchova se po krátké době vrátila do S-klubu v Olomouci. V červenci odehráli Migové svůj koncert na venkovním pódiu na Paloučku, 29. října však proběhla jejich show uvnitř klubu. A ten přímo praskal ve švech.

Koncerty Migů, to je především skvělá zábava a za nás musíme říct, že máme raději večerní koncerty Migů, u kterých si člověk může popít a zapařit. Zažili jsme pár odpoledních, ale tam se nemůžete patřičně odvázat, jak by si to hudba a show kapely zasloužila. A to právě skvěle fungovalo v Olomouci, kde koncert začal až kolem půl deváté večer. Všichni už byli báječně "nastartovaní" a začala jedna velká pařba. Taneční kreace Jirky Macháčka jsou vždy velkým zážitkem a z jeho skvělé nálady lze čerpat ještě na dlouhou dobu dopředu. Zazněly staré známé fláky jako Kalhotky si sundej, Malotraktor, Snadné je žít, Svoboda není levná věc, Máma se vrací, TěsněVedleSebe, Diskobůh, Hurá nebo zbrusu nový song Hádej, co žena žádá.

Po koncertě jsme se s Migy setkali v jedné naší oblíbené olomoucké hospůdce a pokoncertní eufórie a úžasná pařba pokračovala až do ranních hodin. Zkrátka Jirka Macháček je Bůh!

Text: Milan Papežík, Lenka Jochcová
Foto: Milan Papežík

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace