Přejít na menu Přejít na obsah

Reporty

Spice Music Festival v Burgasu: Kate Ryan, Lucenzo s Danza Kuduro a jiné hity přelomu tisíciletí

10. 8. 2023

Milan Papežík

Velký svátek hudby zlatých devadesátek a začátku milénia se už pátým rokem konal v bulharském Burgasu. Protože jsme se na nedalekém Slunečním pobřeží oddávali zaslouženému odpočinku, nedalo nám to a zajeli jsme se na tento festival podívat. A nestačili jsme žasnout, jak Bulhaři skvěle zvládají nejen celou organizaci, ale mají vychytané i všechny nezbytné detaily kolem. 

První den Colours of Ostrava odstartovala svými hity kapela One Republic

21. 7. 2023

Milan Papežík

Rok uběhl jako voda a my už jsme netrpělivě vyhlíželi ono magické datum 19. července 2023, kdy startoval jubilejní dvacátý ročník nejbarevnějšího festivalu široko daleko. Colours of Ostrava sliboval velká jména a v podstatě svým slibům dostál. One Republic, Hania Rani, kapela Zrní nebo Garden City Movement byli taháky prvního dne prestižního festivalu. 

Naplno Fest v Olomouci vyvrcholil strhující show Mikolase Josefa. Vystoupili také Desmod, Marpo nebo Ewa Farna

13. 7. 2023

Milan Papežík

Druhá zastávka turné Naplno Festů se konala v sobotu 8. července v hanácké metropoli ve všemi oblíbeném areálu Korunní pevnůstky. Mladý festival si díky skvělému line-upu upevnil svou pozici a dá se očekávat, že v budoucnu jen poroste. I letos byla návštěvnost velice slušná a na velkém pódiu se prostřídalo celkem 7 umělců a kapel. 

Glenn Hughes zahrál v olomouckém S-Klubu pecky z alba Burn

1. 7. 2023

Milan Papežík

Úterý 27. června bylo přímo svátkem pro všechny fanoušky Glenna Hughese a kapely Deep Purple. Legendární hudebník zavítal do Olomouce, aby se svou kapelou připomněl album Burn, od jehož vydání uplynulo neskutečných 50 let. Tehdy Hudges v kapele Deep Purple působil po boku zpěváka Davida Coverdala. 

Divokej Bill oslavil v Třebíči 25 let své existence

30. 6. 2023

Nico Moro

Poslední červnový pátek na Podzámecké nivě v Třebíči patřil kapele Divokej Bill. Tato známá česká skupina nám totiž dělá radost už úctyhodných 25 let, a tak se rozhodla toto jubileum oslavit pětadvaceti koncerty v pětadvaceti různých městech v ČR. Jedním z míst, kam zavítala, byla i historická Třebíč.

Michael Patrick Kelly zakončil jubilejní čtyřicátý vídeňský Donauinselfest

28. 6. 2023

Milan Papežík

Vídeňský Donauinselfest, tedy festival na ostrově uprostřed Dunaje, slavil ve dnech 23. - 25. června své čtyřicáté jubileum. Donauinselfest je označován jako vůbec největší hudební festival pod širým nebem na světě. Každoročně přiláká během třech dnů na 3 miliony návštěvníků a na 4,5 kilometru dlouhém úseku ostrova nabízí desítky nejen domácích umělců. Je nutné dodat, že vstup na celý festival je zdarma. 

Retro Music Festival nás všechny vrátil do mladých let. Zazněly ty největší hity devadesátek

19. 6. 2023

Milan Papežík

První ročník Retro Music Festivalu v Olomouci na Korunní pevnůstce zaznamenal obrovský úspěch. Proč by také ne? Tisíce lidí se alespoň na pár hodin vrátily de svého dětství při poslechu hitů, které pro mnohé znamenaly období školních let, prvních lásek a nových mladických zkušeností. V rámci hudebního programu jsme tak zhlédli spoustu energie, emocí a taky kopec srandy. 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace