Přejít na menu Přejít na obsah

20.12. MECCAMIX


Ani na posledním Meccamixu roku 2008 nepřijdete o velkolepou show!
Rezident Meccamixu - DJ Neo (zajímavý rozhovor čtěte nameccamix0812_1 str. 5)
pokřtí své nové album Victory, vystoupí kapela Nightwork, zpěvák a saxofonista "český Jamiroquai" - El Jay, okouzlující vokalistka Meccamixu - Sandra, tecktonik tanečníci, Ibiza Diva tanečnice v úchvatných brazilských kostýmech, dále se můžete těšit na Meccamix dekorace a stříbrné konfetovače. Meccamix show můžete nově spatřit nejen v klubu Mecca, ale také ve více než 30ti českých klubech. Hlavní rezident Meccamixu, DJ Neo, vydává v těchto dnech nové, čistě houseové album VICTORY a my máme tu čest, pozvat Vás na speciální Meccamix spojený s křestem této vysoce očekávané události. Na VICTORY Neo osobně spolupracoval s opravdovými špičkami v oboru, jakými jsou Danni Minogue, Take That, Roisin Murphy či Sorayou z Ministry of sound.

Z domácích hvězd, které na albu hosto valy, přijdou pogratulovat: Martina Balogová, Komár ze Sunset BLVD, EL- Jay, Dara Rolins či Matěj Ruppert z Monkey Business. Největší hvězdou alba je bezesporu Jocelyn Brown (exkluzivní rozhovor str. 14)! Jocelyn je bez diskuze nejslavnější houseová diva, která zpívala vokály Bobu Dylanovi, Michaelovi Jacksonovi, Jimmi Hendrixovi, nebo Janis Joplin. Její hlas uslyšíte dokonce i na megaslavném albu Beatles - Imagine! Nenechte si ujít vrchol klubové sezóny v Mecce. Král české house music křtí nové album, Vy můžete být u toho a slyšet unikátní věci naživo! Zhruba do půlnoci však bude Mecca řinčet nejnovějšími skladbami „celebrity kapely" Nightwork, tudíž vystoupí třeba Jakub Prachař či Franta Soukup. Na Meccamixu také proběhne slavnostní křest jejich nového hitu „Globální oteplování". Ozdobou večera pak bude vystoupení zpěvačky Sandry. Kombinace okouzlujícího zevnějšku a čistého hlasu je zárukou skvělé pa rty. Meccamix rovná se také nový taneční styl z Paříže - tecktonik, a to v podání nejlepších tanečníků u nás! Na Meccamixu nesmí chybět ani jeho druhý resident - DJ Macio a nový objev - DJ Champagne. Druhé pódium představí nový styl „arrogant house" v podání DJů Fcuka a Lookyho. Máte se opět na co těšit!


VSTUP: 290 Kč & VIP : 990 Kč / ZAČÁTEK 22:00 / PŘEDPRODEJ 250 Kč
ENTRY: 290CZK & VIP : 990CZK / START 10PM / PRE-SALE 250 CZK
Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace