Přejít na menu Přejít na obsah

8.7. Wednesday 4free - Středa grátis


08/07 WEDNESDAY 4 FREE Wednesday 4 free

Ve středu 8. 7. 2009 vás pražský klub Mecca zve na FREE WEDNESDAY night. Jejími protagonisté jsou DJ TOMMY ROGERS - DJ PEET a společně s nimi i resident klubu Mecca DJ LAFAYETTE.

Tato noc je velice populární, právě díky složení za mixážním pultem. DJ Tommy Rogers a Peet, tahouni Dirty Dancing párty, již několik let prokazují, že patří k tomu nejlepšímu, co česká taneční scéna může nabídnout, což prokázali i při letošním vyhlášení populární ankety Dance Music Awards, kde obsadili 1. místo v kategorii párty roku 2008. Jejich působnost na českých parties dostoupalo k vrcholu a pozvolna se začala přesouvat i do zahraničí. Letos již byli pozvaní do Švýcarska na párty do klubu X-TRA v Zurichu, kde připravili skvělou taneční půdu pro 2,500 lidí. Jejich návštěva v Londýně v březnu tohoto roku vedla k nahrání jejich prvního tracku s názvem „GET IN THE FLOW", který se po nasazení raketově vyhoupl na první místo v hitparádě ostravského rádia Helax a do teď okupuje přední příčky. Další návštěva Londýnské metropole měla už důvody dva. Za prvé, Tommy Rogers a Peet hráli na párty MIAMI CALLING v klubu Whitehouse, kde ukázali, proč jsou v České republice nejlepší klubová noc a ihned po ukončení byli požádáni o další termín na jejich hraní. Druhým důvodem jejich návštěvy v Londýně byla zastávka ve studiu a udělání dalšího tracku. Ten je již hotov a čeká se na podpis smlouvy a vydání na beatport.com webu. Hlavním rezidentem středečních partys v Mecce je miláček operního publika Dj Lafaette. Jeho OPERA house party patří mezi nejoblíbenější akce v Mecce a jeho sound bude znít v od 22 do 1.30. Takže středa večer 8.7.2009 FREE WEDNESDAY NIGHT v MECCE. Djs Tommy Rogers a Peet + Lafaette. Těšíme se na vás.

Mecca, U Průhonu 3, Praha 7 - tel.: 602 711 225 - info@mecca.cz

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace