Přejít na menu Přejít na obsah

Adam Gontier z kapely Three Days Grace vydá své první sólové album

21. 3. 2013

Redakce Novinky

three days graceZpěvák z kapely Three Days Grace chystá sólovou desku. Po bouřlivém rozkolu mezi členy kapely a jeho následném opuštění se chystá natočit Adam Gontier své první sólové album. Poslední vystoupení s Three Days Grace proběhlo 17. ledna na „Rock for Recovery“  benefitní show v divadle Gramercy v New Yorku.

Při rozhovoru s Adamem o jeho odchodu z Three Days Grace řekl:

Cítím se skvěle, tohle je nová kapitola v mém životě. S  Three Days Grace jsem strávil 20 let, ale věci netrvají věčně. Musíte jít dál a dělat to, co je pro Vás nejlepší. Pro mě to byl jen konec jedné cesty. Přeji kapele, i beze mě jen to dobré, prostě to nejlepší a nic ve zlém, ale pro mě byl čas jít dál, do nové kapitoly mého života.“

Adam také nedávno kritizoval tvůrčí směr Three Days Grace slovy: “Tato hudba už u mě nepřichází ze srdce. Můžu říct, že z desky „Transit of Venus“ je jen jeden nebo možná dva songy, které od srdce jsou“.

Tato nová kapitola života pro Adama zahrnuje jeho sólové album. Gontier řekl, že už napsal mnoho nových songů pro jeho novou desku. Teď je to hlavně otázka ladění písní, které už jsou napsány, a jejich postupné nahrání. Sám si myslí, že během několika měsíců by měly být věci hotové. Three Days Grace mezitím odehráli turné společně se skupinami Shinedown a P.O.D. Místo Adama přibrali nového zpěváka Matta Walsta. Doufejme, že skupinu to nijak neovlivní v tvoření nových a kvalitních písní.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace