Přejít na menu Přejít na obsah

Australská bouřka Parkway Drive hned po Aerodrome udeří znovu!


Australská kapela Parkway Drive se v červnu stala jedním z headlinerů Aerodrome festivalu, kde svou show plnou plamenů, rotujícím bicích, dynamickou scénou a energickým hudebním výkonem nadchla fanoušky. Nadšené reakce návštěvníků sklidila nejen svým vystoupením, ale rovněž příslibem brzkého sólového koncertu. Ten se uskuteční na počátku příštího roku - 18. února, kdy skupina dorazí do pražského Fora Karlín. 

Metalcoroví Parkway Drive nejsou žádní zelenáči. Součástí hudební scény jsou již od roku 2003, na svém kontě mají již šest studiových nahrávek, jedno minialbum, dvě DVD, a dokonce i knihu mapující dekádu její existence. O úspěchu jejich tvorby pak svědčí mimo jiné fakt, že jsou držiteli pěti zlatých desek. Všechna alba navíc bodovala v první desítce australské hitparády ARIA, a to včetně květnové novinky Reverence, která stejně jako předchozí Ire debutovala v Austrálii na 1. místě. 

Do České republiky se Parkway Drive vrátí již po několikáté. Zlomové pro ně bylo jejich loňské vystoupení ve Foru Karlín, kam vůbec poprvé dovezli svou živelnou show plnou pyrotechnických a světelných efektů. Předprodej vstupenek na pražský koncert odstartoval 6. července. Zájemci je mohou zakoupit v internetových předprodejích za 990 korun.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace