Přejít na menu Přejít na obsah

AXE INSTINCT PARTY - 13.5. EL MÁGICO (Praha) od 21:00


Axe Instinct Party opět v Praze !

Po zahajovací akci v pražské Mecce ( 27.3. ) se rozjela série stejnojmenných mejdanů  po různých klubech v celé České republice. Party proběhly např. v Liberci, Benešově, Ostravě nebo Vilémově. Po zhruba šesti týdnech se vrací zpátky do Prahy a charakteristickou vůní kůže nového pánského deospraye Axe Instinct provoní tentokrát EL MÁGICO, a to již ve středu 13.5. . 

Průběžným programem akce bude opět zábavná flirtovací hra, jejíž cílem je sbalit během večera co nejvíce slečen.  Bližší informace o hře Vám poskytnou půvabné divoženky, do jejichž spárů se dostanete hned při vstupu do klubu. Váš flirtovací um bude patřičně odměněn speciálními dárečky, ale hlavní cenu - Kenvelo voucher - si odnese jen jeden - ten nejúspěšnější svůdník večera, který bude vyhlášen na konci party.

Hudební program bude mít ve svých rukou DJ Pete K.  Moderování akce se ujme jako obvykle Jakub Kuba ( exVyvolený a současný moderátor TV Óčko ).

Připravena je pro Vás sexy Axe Instinct Kenvelo Fashion Show, během níž se na mole objeví i ze všech úhlů pohledu NEJ česká DJ Lucca.

Dle skvělých reakcí publika z minulých parties nebude ani na pražské Axe Instinct Party o zábavu nouze. Zaslouženou pozornost si určitě opět získá i energické vystoupení trojice sexy tanečnic nebo výjimečná laser show.

Tak neváhejte, "Hoďte se do kůže !"  v souladu s heslem večera a přjďte se 13.5. pobavit na Axe Instinct Party do pražského klubu El Mágico !

Více informací o Axe Instinct Tour naleznete na www.axe.cz

 


 

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace