Přejít na menu Přejít na obsah

AXE INSTINCT PARTYAXE INSTINCT PARTY


FABRIC

OSTRAVA

25.4. 09 od 21:00

 

Rádi byste zase jednou zažili velkolepou atmosféru nevšední party ? Tak se " Hoďte do kůže!" ,k čemuž navádí heslo večera, a přijďte se pobavit na Axe Instinct Party, která propukne 25.4. v ostravském klubu Fabric. AXE_CZ_SMALL_Party-plakat

Celá tour se rozjela koncem března pod jménem nového pánského deospraye Axe Instinct, jenž je charakteristický svou autentickou vůní kůže. V současné době má za sebou čtyři velice úspěšné party a s plnohodnotným programem a skvělou atmosférou přijede i do zmíněného Fabricu.

Co Vás čeká a nemine ?

V první řadě - hned při vstupu sexy divoženky, které Vás budou vábit do jeskynní základny a k účasti ve flirtovací hře . Pod její záminkou mohou pánové celý večer lovit a dámy se mohou nechat svádět - současně zato budou všichni patřičně odměněni. ( Axe Instinct kožený náramek, Axe Instinct Deo, koktejl zdarma apod )Ten, který sbalí nejvíce slečen, obdrží hlavní cenu Kenvelo voucher. 

O zábavu se postará moderátor Jakub Kuba, který bude celým večerem provázet.

Jistotou kvalitního hudebního programu bude DJ Uwa a Lucaso za pultem a vystřídají je i miláčci místního publika resident DJ's Robiq a Tailor.

VIP hostem akce bude Hanka Mašlíková, která je tváří AXE pro rok 09. Nejenže se přijede na akci pobavit, ale představí se i na mole během hodně sexy Axe Instinct Kenvelo Fashion Show.

Zásadním bodem programu bude naprosto unikátní laser show, kterou si nesmíte nechat ujít.

Připraveno je pro Vás i výjimečné vystoupení tří profesionálních tanečnic.

Nechte se zlákat svůdnou vůní kůže a doražte na party, která se vymyká klasickým klubovým nocím ! Axe Instinct Party 25.4. v ostravském Fabricu.

 

Axe Instinct Tour info na www.axe.cz

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace