Přejít na menu Přejít na obsah

Bora Bora


Bora Bora

la terasse

„UNDER THE MACEDONIAN SUN"

Pátek 22.5.2009, Start 22:00

...největší letní party v Praze...

 

Duplex club - Praha

Václavské náměstí, Praha 1

 

Special guest star

Kiril Dzajkovski + live band (Elektro Balkanika) mk

 

House stage: Angel Charlie(cz), duo Tomi Rogers & Peet (cz),

                    David Monoszon (cz)

 

RnB stage : Dimitri from Chair (mk), Rawal (cz), Kwe (cz)

 

Chill-out stage (terasa) : Pat Heart (Fr), South Soul (mk)

 

Vstupné:

Předprodej v síti Ticketpro: Standard 190 CZK ; VIP 690 CZK

Na místě : Standard 290 CZK  ;  VIP 990 CZK

Guestlist pouze do 24:00

Rezervace via sms na 773643466

Více informací na www.starmixparty.cz, www.night-prague.cz  

 Detailní zpráva:

 3 edice největší letní party v Praze - Bora Bora 2009 Vám letos přinesou jedinečné zážitky! Již první Bora Bora party s názvem „UNDER THE MACEDONIAN SUN", která odstartuje letošní sezonu, se bude odehrávat opět na třech stagích, včetně venkovní terasy s chillout zónou, na které Vám bude hrát DJ Pat Heart - Francie a DJ South Soul - Makedonie. 

  Na hlavní stagi se Vám poprvé v České Republice, za podpory ministerstva kultury republiky Makedonie, představí legenda - KIRIL DZAJKOVSKI + Live Band (Elektro Balkanika)!  Kiril je nejznámějším producentem elektronické hudby na balkáně, je nazýván Čajkovským 21. století. Má za sebou řadu alb a vystoupení po celé Evropě. V 90. letech začal kombinovat elektronickou hudbu s etno hudbou, což mu vyneslo velký ohlas především po celé Austrálii. V roce 2000 vydal ve stejném stylu  americký label Tone Casualties jehož pozitivní kritiky nejen v USA, ale i Kanadě, Anglii, Španělsku a Japonsku rozjeli nepřetržité účinkování na festivalech a v klubech po celé Evropě, USA i Kanadě.  Kiril je zároveň tvůrcem mnoha filmových melodií a doprovodných písní k divadelním hrám. Kiril´s Live Band je složena z několika dechových nástrojů, živých bicí a kláves, to vše v taktu Kirila za gramcema . Tuto jedinečnou hudební lahůdku si nemůžete nechat ujít!  Shlédněte video na You Tube :  Kiril-Jungle Shadow- Live at Exit 08 .

  House stage - zde si dále během večera budete moci vychutnat  DJ Angel Charlie (cz), David Monoszon (cz) a duo Tommy Rogers (cz) &  Peet (cz).

   RnB stage - bude v rukách nejznámějších českých RnB DJ´s  Rawala a Kwe. Hostem bude hvězda balkánské hip-hopové scény -  Dimitri from Chair (mk ). Dimitri je jeden ze zakladatelů hip-hopu na Balkáně (Cista Okolina & SAF). Stál u zrodu nesčetného množství televizních  a radiových pořadů s show o hudbě, jeho spolupráce s mezinárodní hip-hopovou scénou mu vynesla několik  úspěšných alb.

  Chill-out stage - na terase s překrásným výhledem na Prahu budete moci popíjet drink a zaposlouchat se do hudby francouzského DJeje Pat Hearta a jeho makedonského hosta DJeje South Soul.

  Show kapitána Sparrowa, bikiny pirat girls, módní přehlídky, zmrzlina zdarma - to je jen výčet doprovodných aktivit na které se můžete na letošních Bora Bora těšit! A pokud si zapomenete kostým pirátky či Jacka Sparrowa, budete si moci doplňky zakoupit přímo na místě!

 


 

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace