Přejít na menu Přejít na obsah

Break beatová a drum’n’bass akce

25. 4. 2007

Redakce Novinky

Hudební klub Styx si vás dovoluje pozvat na break beatovou a drum'n'bassovou akci Style Breaker. Touto akcí vás provedou undergroundový producenti a djs. Akce se koná za podpory rádia Rock Jam a nenechte si ujít jedinečnou příležitost v hudebním klubu Styx, která se nebude opakovat. Bude to souboj pražských djs a producentů, jen silnější jedinec zvítězí nad ostatními. The Titan Hero.

Jako první se vám představí dj a producent Apep-sirius. O tomto dj a producentovi nic moc nevíme, ale je to nadějnou posilou pro hudební scénu na ČR. Více se dozvíte na http://SIRIUS.hudebni-scena.cz. Jako další je dj Freak. Dj Freak je oldschoolovým break beatovým jezdcem, který se nebojí spojovat zlomený beat v rovný a experimentovat se zvukem Od drum'n'bassu po hardcore jungle very nice. Tyto djs a producenty doplní hosti z různých koutů republiky. Více se dozvíte o hudebním klubu Styx na http://www.clubstyx.cz. Bude i světelná projekce a zvuk je posílen, abyste mohli více hopsat a užívat si pořádnou jízdu ve Styxu.

Kde, najdete hudební klub Styx:
Adresa klubu je sokolovská 144, praha 8 mezi karlínem a palmovkou.
Jede tam tramvaj č. 24 a 8 nebo metrem na invalidovnu a pak pěšky směrem k hotelu olimpik. Je přeci pátek, tak nesedte doma a přijdte si zahopsat.

Akce se koná 27.4 2007 od 21:00 do ...

Pokud máte rádi elektronickou a taneční hudbu a nevíte co v pátek, tak se stavte ve Styxu na Djs.

VERY NICE DRUM'N'BASS FOR YOU IN THE STYX.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace