Přejít na menu Přejít na obsah

Eddie Stoilow před jejich společným koncertem s Kosheen

15. 4. 2014

Redakce Rozhovory

Jak probíhá vaše současné turné k nové desce baby?

Baby tour 2014 je vlastně u konce a jsme nadšeni! Z reakcí fanoušků a všeho kolem! podařilo se něco, o čem jsme před pár měsíci jen snili! V neposlední řadě vyprodaná Lucerna. takže děkujeme fanouškům!

Jak by jste okomentovali nový zvuk desky a jak se deska ve studiu tvořila?

Zvuk je vesměs bohatý z našeho pohledu. používáme akustické nástroje ve společnosti elektroniky. každá píseň si zasloužila trochu jiný přístup a aranž, to máme nejradši. Podstatou je písnička jako taková, následně dotváříme atmosféru.

Kdo se autorsky a producentsky na desce podílel? Co Vás nejvíc inspirovalo?

Nejvice a nejradši skládáme ve složení Klavír a zpěv nebo klavír, kytara a zpěv! Inspiruje nás vše kolem - pokaždé převáží jiné prvky. Hlavně nás žene touha být spolu jako kapela, jsme hudební rodina!

Na úspěšném vystoupením na Rock for people se u Vás střídali dva bubeníci ten Váš stálý a Petr Čech? Jak to spolu dávají?

Dostáváme tuto otázku poměrně často. je zvláštní, jak v tom někdo hledá rivalitu. My to citíme jako posun dál, dělat určitě věci nafádně a nestandardně. to fanoušky přeci baví. Petr je náš přítel a řešíme spolu hodně věcí. Takhle nás to prostě baví!

Zpíváte anglicky, myslíte že si Váš zvuk oblíbí čeští fanoušci? Vedete mnoho rozhlasových hitparád, ale většina si myslí, že jste zahraniční kapela.

No po vyprodané Lucerně nemám obavy, že lide v České republice jsou vnímaví a najdou si sami, co potřebuji, a co jim může dělat dobře! každá hudba své kouzlo.

15.5. otevíráte v Praze nový moderní multimediální prostor Forum v Karlíně spolu s Kosheen. Co přivezete oproti jiným koncertům nového? Tak na tuto akci se velmi těšíme a vážíme si pozvání! připravujeme již program, ale samo sebou bude to překvapení. podobný prostor Praze chyběl a společné vystoupení s Kosheen je pro nás dárkem.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace