Přejít na menu Přejít na obsah

Festival České hrady oznamuje první účinkující

12. 11. 2023

Redakce Aktuálně

Již tradiční hudební festival, na kterém se snoubí pohodová atmosféra a multižánrová muzika, představila již dnes první zvučné jméno pro následující ročník. Navíc tvrdí, že jde o exkluzivní vystoupení, tudíž pouze na Hradech

Venku je zdánlivý podzim, ačkoli tomu teploty nenasvědčují a pořadatelé jednoho z nejznámějších festivalů v České republice oznamují jednoho z interpretů pro ročník 2024.

Zpěvák se narodil v Praze před 55 lety a patří k lidem, kteří po revoluci tvořili zásadní směr hudby u nás. Příležitostně si tento interpret zahraje ve filmu, píše scénáře nebo jezdi motosporty. Je autorem skladeb jako Valčík, Krysař, Motýlek či Chcíply dobrý víly a velice umě nazpíval písničky ikony české totalitní hudební scény Karla Kryla. Opomenout nemůžeme samozřejmě ani úspěšné muzikály.

Jistě jste již poznali, že je řeč o Danielu Landovi, který je prvním potvrzeným vystupujícím na festivalech České hrady pro rok 2024. Vstupenky se dají zakoupit již nyní za zvýhodněné ceny, které se postupně budou navyšovat. Doporučujeme tedy sledovat předprodeje a neotálet s jejich nákupem.

Text: Vlastimil Blažek, Foto: Facebook Daniela Landy

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace