Přejít na menu Přejít na obsah

Futurum Music Bar - křest singlu „Poslední dotek“


Futurum Music Bar - 11. prosince 2007 20.30h

křest singlu „Poslední dotek"

Po prvotním albu „Fantazie" s pilotním singlem „Půlnoc" vydává kapela ZLATÝ VOČI singl „Poslední dotek", který je ukázkou z připravovaného alba, které vyjde na jaře 2008.

Oproti „Fantazii" bude album nesporně textově vyzrálejší, rockovější a jeho modernější sound tak avizuje i další pozitivní vývoj této kapely po dosavadních úspěších uplynulého roku a zároveň odráží zkušenosti nasbírané při více jak 150 odehraných živých vystoupeních.

Singl „Poslední dotek" vznikl ve spolupráci producentského trojlístku Honzy Horkela (Elementary studio a frontman kapely), Pavla Karlíka (Sono Records, Nouzov-Chinaski, Lucie, Wanastovy Vjecy, Kamil Střihavka, Ready Kirken a další) a Richarda Procházky (Doctor P.P.,Jakub Smolík). Byl nahrán ve studiích Benas, Seč a SONO Records, Nouzov, kde proběhl i mix a mastering.

Toto spojení bude provázet celé album, které bude obsahovat 12 skladeb včetně tradiční coververze hitu Ga&Fiska oblíbené švédské kapely Gyllene Tider

Kromě první ukázky z nového alba obsahuje CD singl i bonusovou skladbu „Nemůžu mít".

Křest singlu „Poslední dotek" proběhne dne 11.12. 2007 od 20.30h v pražském klubu Futurum Music Bar a kromě již zmíněného nového zvuku kapely, Vám premiérově představí i další skladby z připravovaného alba a ukáže novou tvář své koncertní show.

www.zlatyvoci.com

Jako hosty si přizvala revival legendární skupiny SMOKIE včetně exklusivní SUZI QUATRO v podání zpěvačky Iny Urbanové. V roce 2002 bylo možno vidět Smokie revival v pořadu V.Hrona "Jsou hvězdy které nehasnou". Při vystoupeních SMOKIE revival můžete slyšet nejen dobře známé hity skupiny SMOKIE jako Livin' next door to Alice, If you think you know, Layback in the arms of someone, Wild wild angels, Oh Carol, Needles and pins a mnoho dalších, ale i sólové písně Chrise Normana (Midnight Lady, Woman in love) a další oldies pecky (Lucky, It never rains in Southern California).

Vstupné činí 80,- Kč - k zakoupení v předprodejích TicketPro a TicketStream či od 1.12. 2007 na www.zlatyvoci.com v sekci Fanklub/rezervace vstupenek.

KE KAŽDÉ VSTUPENCE SINGL ZDARMA!

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace