Přejít na menu Přejít na obsah

Jaké tričko si vzít na párty a jak ho levně koupit?


„Jaké tričko si vzít na párty?“ – dilema, které známe a řešíme úplně všichni, když se chystáme jít do společnosti. Právě tričko je mnohdy tou nejdůležitější částí našeho oděvu, protože na něj míří oči většiny lidí, kteří se na danou párty vydali. Zatímco boty či kalhoty snadno skryjeme, jelikož jsou mimo zorný úhel přihlížejících, tak tričko nijak nezakryjeme. Tedy pokud si přes něj nechcete ještě vzít mikinu nebo svetr.

Trička slouží zároveň jako skvělý pomocník při změně našeho vzezření. Nevěříte? Zkuste si ke stejným kalhotám vzít různá trička a určitě ihned uvidíte ten rozdíl mezi jednobarevným, pruhovaným nebo například potisknutým tričkem. Právě jednobarevná trička jsou ideálním doplňkem, protože se díky jejich jednoduchosti hodí k dalším kusům oblečení. Co si však vzít, pokud se chcete trochu odlišit? Pruhovaná trička nebo potištěná trička? Doporučujeme spíše trička s potiskem, jelikož pruhy častokrát moc nelichotí našim postavám. Trička s potiskem nabízí zajímavé možnosti v podobě vtipných obrázků nebo hlášek, kterými snadno zaujmete a možná i pobavíte (v pozitivním smyslu) své okolí.

Chystáte se na koncert nebo festival? Zkuste si zvolit tričko s nápisem týkající se hudební tématiky. Hudební trička Vám pomohou jasně říci, jaký styl vyznáváte!

Neváhejte a vyberte si to pravé tričko, se kterým zazáříte na každé párty nebo koncertu na webu Trikonator.cz!

Tip: Líbí se Vám podobná trička, ale rádi byste při jejich koupi ušetřili? Kódy slevových kupónů do obchodů Trikátor, Tričkománie i Geekshop naleznete na webu se slevovými kupóny Kupono.cz!

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace